Lieve zwerfkat te pakken

8 augustus 2022

Dit katje liep al drie maanden op straat rond. Hij leek heel lief, maar haalde soms wel uit. Een dappere buurtbewoner heeft hem uiteindelijk te pakken gekregen.

De melder was hem al een paar keer tegengekomen. De kat liep altijd tevreden door de buurt. Hij was ook zeker niet dun. Waarschijnlijk werd hij gevoed door mensen in de wijk. Maar deze keer was er iets aan de hand. De kat leek allemaal kleine wondjes te hebben. Tijd om de dierenambulance te bellen.

De melder had de kat al “gevangen” in een ruimte tussen de gang en de voordeur van haar huis. De klus was voor onze ambulancechauffeur simpel te klaren. Met een transportbakje en een net kwam ze binnen. Maar de kat was eigenlijk heel aardig en het net daarom niet nodig. Ze kon de kat zo oppakken en in het transportbakje zetten.

Omdat er niets ernstigs aan de hand leek te zijn, brachten we de lieve kat naar het Haags Dieren Centrum (HDC). Zij zullen proberen een eventuele eigenaar te achterhalen en als dat niet lukt een nieuw thuis voor hem zoeken. Deze lieverd hoeft niet op straat te leven.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje.

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!