Lieve Lindi
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Lieve Lindi

Lieve Lindi

27 oktober 2022

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: we hebben nog niet kunnen proberen of Lindi andere katten leuk vindt
  • Kinderen: 6+
  • Huis met tuin of appartement met catproof balkon (geheel met gaas afgezet)
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Kleine Lindi liep helemaal alleen op straat, ze was hooguit vijf maanden oud. Veel te klein nog om in je eentje op stap te gaan.

Lindi kwam logeren
De mevrouw die haar vond is meteen naar de dierenarts gegaan om te kijken of ze was gechipt. Dat was helaas niet het geval. Zo kwam Lindi een paar weken bij ons logeren. Dat vond ze best gezellig, met al die lieve verzorgers en de lekkere hapjes die ze kreeg. Maar nu wil ze wel weer naar huis. Haar nieuwe huis wel te verstaan, waar haar nieuwe mensen een beetje op haar letten en haar niet alleen op straat laten rondzwerven.

Echt een ‘mensenpoesje’
Lindi is een mooi getekend rood-wit dametje en ze is dol op aandacht. Ze zet het meteen op een ronken als de deur van haar hok open gaat en ze even heerlijk wordt geaaid. Lindi houdt echt van mensen en laat dat enthousiast merken. Dit meisje is zoals gezegd een maand of vijf oud en ze is dus nog lekker speels en heel nieuwsgierig. Ze wil  heel graag weer eens voluit rennen en klimmen in de krabpaal en speelgoedmuisjes vangen en zoekmaken. En dan nog even knuffelen en op schoot in een diepe slaap vallen.

Lindi is vijf maanden oud, gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd.

 Fotografie © Dasha Munnik

 

 

Dit dier is al geadopteerd!