Liefs van Bikkel (Luckie)

9 december 2021

Hallo allemaal,

Ik meld me nog eens bij jullie want op 8 december is het precies een jaar geleden sinds ik jullie heb verlaten voor een huisje in Geleen. 😊

Aangezien het weer een tijdje geleden is sinds mijn laatste update vond ik het weer eens tijd worden om jullie te laten weten hoe het nu met me gaat. De jaarlijkse update zeg maar…

Nou ik zal jullie gelijk gerust stellen want het gaat goed met mij. Ik heb mijn draai hier helemaal gevonden. Mijn dagen breng ik etend en slapend door en mijn stemvolume is nog altijd goed actief 😂.. Ik heb voor elke emotie een ander geluid wat ik dan ook rijkelijk inzet als ik iets wel of niet wil.

Daar waar mijn baasjes aanvankelijk alleen mijn hoofd mochten aaien vind ik nu echt alles lekker! Favoriet is mijn buik tegenwoordig. Zeker als ik bij t vrouwtje in bed lig val ik in slaap als ze haar hand op mijn buik legt, ik mijn been over haar arm klem en ze me zachtjes kroelt. Zo vind ik slapen echt heerlijk!

Oh en nog iets.. ik ben kampioen sprinten geworden. Vrouwtje zegt dat ik op een haas lijk omdat ik een huppel beweging maak als ik ren, maar ik ben inmiddels van 8.3 kg naar 7.1 kg afgevallen en dat maakt bewegen iets soepeler. Mijn mooie bolle toet is hierdoor wel iets slanker geworden, maar vrouwtje vind me nog altijd mooi. Bol of niet.

Wel heeft ze me gisteren nog eens naar de dierenarts gestuurd. Ze maakte zich zorgen om mijn veelvuldige braken. Hiervoor heb ik nu een kuurtje gekregen (om de dag een pilletje) en ze hoopt dat dit gaat werken. Ik zag er verder prima gezond uit dus ze vermoeden een infectie. Mijn leeftijd blijkt dit vaker te veroorzaken maar ze wil niet dat mijn slokdarm schade krijgt dus al schreeuwend zat ik weer met haar in de auto. Blijkt deze kuur niet te helpen dan gaan we voor een echo om alles uit te sluiten. Duimen gekruist dat dit wel werkt dus.

Vrouwtje is bezig met de koop van een mooi huis in een rustig dorpje. Met een beetje mazzel verhuizen we eind volgend jaar als de verbouwing klaar is. Dan heb ik heel veel ruimte (het zijn 2 huizen in 1 met een grote tuin en ruim balkon) waar ik me kan verplaatsen. Oma komt dan ook in huis wonen dus 2 extra handen die me altijd willen knuffelen want ook zij is dol op mij (wie niet😉). Ik verheug me al en stuur de adreswijziging als t zover is. Nou, al met al gaat het hier heel goed met me.

Ik mis jullie allemaal en weet dat dit wederzijds is 🤪.. daarom voeg ik een paar foto’s van vandaag toe zodat jullie me niet vergeten.

Veel liefs uit Limburg,

Xxx Bikkel en zijn baasjes ❤️

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!