Leuke kipjes zoeken thuis

22 april 2024

Een paar gezellige, tokkende dames zoeken nieuw thuis.
Heb je interesse in onze kippen? Vul dan het formulier in onderaan de pagina.

Kleine Beppie
Dit kleine kriel kuiken van 3 maanden ongeveer zoekt een fijne tuin om te scharellen.Geplaatst! – Thea

Thea kwam binnen met een poot die niet meer werkte. Ze kon er geen kracht op zetten, maar het was niet gebroken. Maar ze had er wel gevoel in. Dus aan de pijnstilling, maar na 2 weken zagen we eigenlijk niet genoeg verschil, dus ging ze voor een extra behandeling naar Vogelopvang de Wulp waar ze een orthopedisch schoentje kreeg. Maar ook de daar 2 volgende weken, leek er weinig verschil. Ze zakte nog steeds door haar knietje heen. Omdat ze het verder goed doet, hebben we besloten dat we dan een huisje zouden zoeken voor haar, maar met handicap. Maar wat verbaasde ons nadat ze een week in de buitenren met Beppie zat: Ze ging haar poot weer gebruiken! Nu loopt ze weer! Ze hikt soms nog wat licht, maar ze rent als ze beste!

Mira
Mira haar vriendinnen vonden al een huis, maar zij is hier nog gezellig. Maar ze zou het wel leuk vinden om een fijne plek te krijgen met andere kippies!

Vera
Onze Witte meid is een stoere. Ze heeft een hoop meegemaakt denken wij. Nu geniet ze met volle teugen van het leven en het scharrelen door onze weide. Op de foto zie je dat haar koppie nog wat kaal is, maar inmiddels groeien daar alweer wat prachtige veren.

 

fotografie: Agnes Ludwig

Reageer op Leuke kipjes zoeken thuis

Help ons de dieren helpen!