Kwartels Bertje en Bartje zoeken een volière
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Kwartels Bertje en Bartje zoeken een volière

Kwartels Bertje en Bartje zoeken een volière

16 augustus 2022

Hier onze Japanse kwartel toppers! De foto’s zijn niet super, want vooral Bertje vond de camera en dat mens erachter zó eng, dat ‘ie maar bleef hollen. We hebben dan ook snel een foto gemaakt en ze niet verder gepest.

Bertje is bij ons gekomen via de Dierenbescherming. Bertje mist zijn linkeroog. Hij vindt mensen doodeng en verstopt zich graag. Of hij zet het op een lopen. Bertje heeft duidelijk veel meegemaakt en verdient een fijn thuis waar hij zijn ding kan doen en veilig kwartel kan zijn.

Bartje is door een lieve opmerkzame melder gevonden en in een doosje bewaard totdat wij hem kwamen ophalen. Ook nu hij tot rust is gekomen, blijft hij mensen eng vinden. Ook voor Bartje zoeken we een fijne plek in een ruime volière, waar hij de rest van zijn leven naar hartelust kan kwartelen!

Ze maken typisch het geluid van een mannetje. Allebei. Dus denken we dan ook dat het mannetjes zijn. De leeftijd is ons onbekend. Hanen kwartels kunnen alleen samen als er geen vrouwtjes zijn. Of gelijke aantallen, anders gaan ze vechten.

Wil jij kennismaken met Bertje en/ of Bartje? Ze mogen samen of apart van elkaar geplaatst, mits er thuis al een soortgenootje woont. Vul onderstaand formulier in als je wilt kennismaken met deze kwartels.

BERTJE ⤵️

BARTJE ⤵️

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Kwartels Bertje en Bartje zoeken een volière