Koningspython achtergelaten

6 oktober 2022

Op een donderdag kregen we een melding op de basis dat er een slang was achtergelaten door huurders. Slangen zijn altijd spannend. We wisten niet wat ons te wachten stond en moesten ons zo goed mogelijk voorbereiden. Slangenhaak, handschoenen en een portie lef mee en gaan! 

Onderweg naar de bestemming kregen we een foto doorgestuurd van de slang. We zagen een grote, dikke koningspython. Dat maakte het nog spannender!   

Eenmaal aangekomen op locatie pakten we de spullen waarmee we de slang konden pakken en zo liepen we naar binnen. De slang zou achtergelaten zijn door oude bewoners en bevond zich in de badkamer.  

Toen wij arriveerden stond er een man recht voor ons met de slang in zijn handen. Het bleek dus een makkelijkere reddingsactie dan verwacht. We hebben de slang overgenomen en meegenomen naar onze basis.

Daar aangekomen werd de slang onderzocht. Het was een mannetje en hij bleek vervellingsproblemen te hebben. We verzorgen hem natuurlijk goed en zoeken via verschillende kanalen naar de eigenaar. Als we de eigenaar uiteindelijk niet kunnen vinden, gaan we op zoek naar een geschikte nieuwe plek voor deze fijne vriend. 

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje.

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!