Knuffeltje Posh wil best de hele dag geaaid worden (9 maanden)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Knuffeltje Posh wil best de hele dag geaaid worden (9 maanden)

Knuffeltje Posh wil best de hele dag geaaid worden (9 maanden)

8 november 2022

Dit dier is al geadopteerd!

Update: Posh krijgt bezoek, je kunt dus niet meer op haar reageren.

  • Kan met andere katten: dat hebben we nog niet kunnen proberen
  • Kinderen: 8 +
  • Appartement met catproof balkon (geheel met gaas afgezet)
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Toen Posh als kitten bij ons binnen kwam had ze een pijnlijke staart die gebroken leek te zijn. Dat klopte, maar die breuk was al ouder en daar had ze geen last meer van. Wel bleken haar knieën en heupen aan beide kanten ontwricht te zijn. En zo ging Posh een lang traject in van eerst een operatie aan haar linker knie en heup. Toen dat was geheeld was de rechterkant de beurt. En daarna weer een paar weken rust om te genezen. Al die tijd liet Posh haar zonnige kant zien: ze bleef gewoon even lief en knuffelig.

Lekker liggen
Eindelijk mocht Posh verhuizen van de quarantainekamer naar de losloopkant. Wij dachten dat ze wel blij zou zijn dat ze eindelijk voorzichtig weer wat meer beweging kreeg. Maar Posh hield helemaal niet van lopen. Ze deed een paar stapjes en ging daarna maar eens weer lekker languit liggen. Hè hè, veel beter. Waarschijnlijk is er door alle noodzakelijke rust veel spierweefsel verloren gegaan. Ze moet dat de komende tijd geleidelijk aan weer opbouwen. Haar verzorgers nu bij de Dierenambulance, en straks ook thuis, moeten haar een beetje stimuleren in beweging te komen. Alleen zo wordt ze weer het speelse poesje dat ze met haar negen maanden zou moeten zijn. We weten nog niet hoe Posh reageert op andere katten. Vanuit haar hokje bekijkt ze hen vriendelijk maar ze heeft nog geen gelegenheid gehad in levende lijve kennis te maken.

Posh is niet posh
Eén ding kun je van Posh zeggen: ze is beslist geen posh type. Ze geeft niks om mooie spullen. Maar een paar handen zou ze wel standaard naast haar slaapplekje willen hebben. Handen die haar lekker lang blijven aaien. Want daar houdt dit meisje van. Het liefst de hele dag door. En ’s nachts eigenlijk ook wel. Wie heeft zin deze mooie taak op zich te nemen?

Posh is ongeveer 9 maanden oud, gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd.

Wil jij kennis maken met Posh? Vul dan onderstaand formulier in.

Fotografie © Agnes Ludwig

Dit dier is al geadopteerd!