Knappe, single valkjes

 In Asieldieren

Deze vier knappe valkparkieten wonen momenteel samen, maar vormen geen koppels. Ze zijn alle vier op zoek naar een mooie kooi of volière om voor altijd te mogen blijven. Valkparkieten zijn trouwe maatjes en kunnen vrienden voor het leven worden, als ze eenmaal tam zijn. Deze vier zijn (nog-) niet handtam. Met een portie geduld, gaat dat vast wel goed komen, denken wij. Wij plaatsen vogels alleen met andere soortgenootjes. Ze mogen samen weg, of als er bij u thuis een ander valkparkietje woont, die een maatje zoekt, mag er eentje mee. Lees hieronder hun verhaaltjes.

Linksboven: Deze knappe gele valk is bij ons gekomen, omdat het baasje overleed en er geen nabestaanden meer waren. Ze waren eerst met zijn tweeën, maar helaas overleed zijn vogelmaatje ook nog. We denken dat dit valkje al aardig op leeftijd is. Hij maakt zich niet te druk en kan ook niet heel goed meer vliegen. Maar dit kan ook zijn, doordat ze in een niet al te grote kooi zaten en dus niet genoeg konden bewegen. Nu woont deze mooierd even samen met de andere singles. De vogel is niet handtam, maar niet heel bang aangelegd en blijft lekker zitten als je tegen hem kletst. Hij zoekt nog een fijn thuis voor zijn senioren jaren.

Rechtsboven: Deze knappe wildkleur valkparkiet is vermoedelijk een mannetje. Hij dacht: “Ik ga me eens aansluiten bij die BBQ in het Zuiderpark.” Maar de mensen die daar zaten, wisten wel beter. Jij hoort niet in je eentje op pad te zijn. Dus we werden wij gebeld en nu woont dit valkje alweer even bij ons. Als je bij de kooi komt staan en lekker tegen hem praat, maakt ‘ie al snel gezellige geluidjes tegen je. Met geduld en liefde kan dit een lieve huisgenoot worden, die lekkere deuntjes voor je fluit.

Linksonder: Gebracht bij het Dierenziekenhuis Caressa op de Goudenregenstraat. Ze vonden deze mooierd alleen op straat. Wat zat je te fluiten toen je nog in quarantaine zat… En toen je eindelijk bij de single groep mocht, floot je als een luchtalarm: allemaal liedjes naar ieder vogeltje dat maar wilde luisteren. Mooi fluiten is dus een makkie, voor deze charmeur. Het vogeltje is nog niet handtam, maar met geduld waarschijnlijk wel tammer te krijgen. En absoluut niet bang! Hij is helemaal klaar voor een nieuwe start en wil maar wat graag verliefd worden op een soortgenoot.

Rechtsonder: Ook helemaal alleen aangetroffen en niemand die je leek te zoeken… Bij ons zit je veilig, knapperd. Maar nu is het tijd voor een fijn huis, een mooie kooi en een knappe valkparkiet vriend of vriendin, want alleen zijn dat vond deze kanjer helemaal niks!  We weten niet veel van jouw geschiedenis, maar je ring vertelt ons dat je in 2017 bent geboren en dus 2 jaar oud bent. Je hebt dus nog een heel leven voor je! Je bent nog niet handtam, maar met geduld, lijkt handtam worden, je best wel leuk!

Heeft u interesse in één van onze knappe valkparkieten? Bel ons tussen 11.00 en 16.00 uur  op 070 3282828

*voor vogels vragen we een plaatsingsbijdrage. Voor een valkparkiet is dit €14,- Voor een koppel is dit €25,-

Recent Posts