Kitten meisje Mexi houdt van mensen (geboren medio april)

13 september 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja, met een sociale, jonge kat, maar mag ook alleen geplaatst worden
  • Kinderen: ja
  • Huis met tuin of appartement met veilig afgenet balkon
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Daar zat ze dan, kleine Mexi, zomaar in een mandje naast een container buiten! Oplettende buurtbewoners vonden haar en belden ons. Mexi mocht bij ons in het hospitaal bijkomen met lekkere hapjes, een zacht bedje en veel liefde en knuffels van onze vrijwilligers.

Mexi heeft gelukkig niets overgehouden aan haar nare avontuur, en ze heeft ook haar vertrouwen in mensen niet verloren. Als we haar kamer binnenkomen horen we haar al zachtjes miauwen en spinnen. Ze weet al dat ze dan lekker mag spelen en knuffelen met ons. We hebben haar beloofd dat we een heel fijn huisje voor haar gaan vinden, waar ze de hele dag mag knuffelen en spelen met haar eigen familie. Gaat vast lukken voor schattige Mexi!

Sterilisatie

Castratie of sterilisatie vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren of castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Mexi tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Wennen aan de andere kat

We raden altijd een rustige introductie aan met de al thuiswonende kat. Je kan hier meer over lezen op deze pagina

https://www.praktijkvoorkattengedrag.nl/aanschaf-en-opvoeding/de-introductie-van-een-nieuwe-kat/ 

Mexi is medio april geboren. Ze is gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Mexi? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Fotografie © Clara Mazel

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!