Hanen zoeken een fijne scharrelren met kippies
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Hanen zoeken een fijne scharrelren met kippies

Hanen zoeken een fijne scharrelren met kippies

14 januari 2021

Op dit moment hebben wij ontzettend veel prachtige hanen zitten. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal: gedumpt, achtergelaten, of verdwaald op straat.

Ze zijn allemaal op zoek naar een fijne nieuwe ren, waar ze de rest van hun leven mogen blijven en lekker mogen scharrelen. Voor de hanen geldt natuurlijk wel dat je rekening moet houden met je omgeving en moet nagaan of jouw gemeente het houden van hanen toestaat binnen de bebouwde kom.

Hieronder een foto-impressie van onze hanen. Als je interesse hebt in 1 of meerdere hanen? Geef dan het registratienummer door dat boven de foto staat.

Je kunt bellen voor een afspraak tussen 11.00 en 16.00 op 070 3282828 of vul het contactformulier onder de foto’s in. Vergeet niet het registratienummer te vermelden.

‼️ Let op ‼️ Vanwege de landelijke ophokplicht van pluimvee ben je, als eigenaar van hobby vogels- en kippen, verplicht je pluimvee en watervogels af te schermen. Dit zodat deze dieren niet in contact kunnen komen met wilde watervogels en hun uitwerpselen. Dit kan bijvoorbeeld door de dieren in een volière te houden of in een ren onder te brengen.

Fotografie © Agnes Ludwig en Clara Mazèl

HAAN 20NOV-56 WIT/ZWART

HAAN 20OKT-65 GROOT

HAAN 20SEP-147 en HAAN 20SEP-149 KRIEL

HAAN 20NOV-3

HAAN 20NOV-32

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Hanen zoeken een fijne scharrelren met kippies

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.