Kedi (Petito)

1 mei 2019

Het gaat supergoed met Petito!!

Petito draagt sinds gisteren de naam Kedi. Dat is turks voor kat en het betekent ook ‘zachtheid’ heb ik begrepen :-).

Hij is dikke mik met Pippeloen, speelt tikkertje, verstoppertje, doet aan judo met haar. Met Zoe en Felix, die beide een jaar of 9 a 10 zijn, gaat hij ook goed. Ik zie ze neuzen en aan elkaars kont hangen, dan weet ik dat het goed zit.

Ik mag hem sinds kort ook aaien, voorzichtig dat nog wel als hij ergens ligt maar hij gaat van genoegen kronkelen dan. Van de week kwamen ze voor het eerst met z’n vieren naar de voordeur toen ik uit werk kwam….zooooooo schattig. Ik was helemaal blij!

Hij is nog wel schrikachtig van bewegingen en hij moet nog even leren dat als t vrouwtje slaapt, ook alle kattenschatjes slapen…althans hun kwek houden , haha, maar dat komt wel.

Het kattenluikje richting balkon heeft hij inmiddels ook ontdekt. Hij en Pippeloen sjezen er achter elkaar doorheen. Zoooooo lachen. En hij eet gewoon samen met de anderen.

Ik denk dat het goed geweest is dat hij in een huis met andere katten terecht is gekomen. Hij is helemaal door de anderen opgenomen en volledig en volwaardig lid van het kattenkwartet. Ik probeer om nog een filmpje te sturen…van een judo partij tussen mijnheer en zijn vriendinnetje. Hoop dat dat lukt! Hieronder in ieder geval wat kieken van de afgelopen weken.

Hartelijke groeten van ons.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!