Kat na drie jaar terug bij zijn familie!

31 januari 2023

Al drie jaar leefde een kat vlakbij een paardenmanege in Pijnacker. De meldster verzorgt al jaren meerdere zwerfkatten. Ze houdt de kattenpopulatie goed bij in samenwerking met Stichting Zwerfkatten Rijnmond en de Dierenbescherming. De kat was een tijdje geleden bij haar aan komen wandelen en ze gaf de kat af en toe wat eten, niet wetende dat de kat al drie jaar vermist was!

De meldster belde naar de dierenambulance, omdat de kat gewond was aan zijn pootje. Veel verzorgers van zwerfkatten weten dat ze bij ons terecht kunnen als er iets mis is met een zwerfkat. Ambulancechauffeur Rob reed naar de melding toe. En gelukkig, deze kat was hartstikke lief. 

Met een reader kijken we altijd of een kat gechipt is. De kat was gechipt en geregistreerd! Rob belde het geregistreerde nummer op en de kat, die Boris bleek te heten, was al drie jaar niet bij zijn huisje geweest.

De eigenaar kwam Boris ophalen met de hele familie. Wat waren ze blij! Ze misten Boris al drie jaar lang en hij kon eindelijk mee naar huis! Ambulancechauffeur Rob: “Daar doe je het voor. Lang leve de chip!” 

Boris was een beetje mank van de wond, dus de familie reed gelijk door naar een dierenarts.

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!