Kat in het snoepschap

5 oktober 2020

Vrijdagavond rond 19.00 uur komt er een telefoontje binnen dat er in een supermarkt in Zoetermeer een kat onder het snoepschap is gevonden. De medewerkers geven aan niet te weten hoelang het dier daar al heeft gezeten en dat hij erg veel dorst heeft.

Het is een wijk met veel flats en bij iedereen aanbellen is dan ook geen optie. Wel vragen de medewerkers aan de klanten of zij het dier ooit eerder hebben gezien. Wie weet kan iemand de eigenaar achterhalen. Op straat terugzetten vinden wij lastig en daar is het naar ons idee geen geschikte plek voor. De supermarkt is omgeven door doorgaande drukke wegen.

Onze chauffeur gaat poolshoogte nemen. Hij kan kijken of het dier een chip heeft en wil gelijk controleren of de kat niets mankeert. En gelukkig, het dier is in goede gezondheid én hij is gechipt! We nemen contact op met zijn eigenaar. Zazoo bleek al vijf dagen vermist. Hij is de drukke Afrikaweg, gelukkig zonder kleerscheuren, overgestoken en zat dik vier kilometer van zijn huis. Dit verhaal laat weer zien hoe belangrijk het is om je dier te chippen!

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!