Kareltje (Khan)

14 december 2023

Met Kareltje gaat het erg goed, hij voelde zich vanaf dag één al helemaal thuis. Hij liep een paar rondjes door het huis en heeft de hele avond bij ons op schoot gelegen. We kunnen hem nu al niet meer bij ons wegdenken. Het is zo gezellig nu we met ons drietjes zijn.

Ondanks dat Kareltje genoeg en op vaste tijden voer krijgt is hij vaak nog bang dat hij tekort komt. En dat is vooral te horen aan zijn gemauw. Dit doet die overigens ook al hij het naar het zin heeft. Hij heeft ook al een breed scala aan verschillende plekjes waar hij graag zit in huis. Maar vaak kiest die voor een plekje dichtbij ons. Als ik thuis werk heb ik permanent een warm dekentje.

De eerste week had Kareltje wat last van een tranend oog maar deze was na twee dagen gelukkig snel weg. Maar we houden het goed in de gaten. Ook zijn we erachter gekomen dat Kareltje heel wat speelser is dan dat we dachten. Dus we proberen hem ook elke dag even te laten spelen. Maar op de eerste plek is en blijft knuffelen zijn grootste hobby.

We zijn enorm dankbaar voor Kareltje en hopen dat hij nog ontzettend lang bij ons mag zijn.
Zie bijgevoegd wat foto’s. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het oplappen van onze Kareltje.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!