Kalme Bandit laat zich niet gek maken (5 jr.)
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Kalme Bandit laat zich niet gek maken (5 jr.)

Kalme Bandit laat zich niet gek maken (5 jr.)

19 juli 2022

Ga je nog op vakantie? Kijk dan na je vakantie wie er nog een huisje zoekt…. We reserveren dieren niet.

  • Kan met andere katten: nee, met een kitten gaat het hier wel goed. Maar niet met katers.
  • Honden: lijkt te kunnen, wel even testen met je eigen hond. (op afspraak)
  • Kinderen: 6+
  • Huis met tuin
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Bandit had zich gemeld bij een zorgzame mevrouw. Hij zat al twee dagen voor de deur met een open wond op zijn zij. Mevrouw heeft hem binnen gehaald, de wond schoongemaakt en ons gebeld. Natuurlijk hebben we die verstandig Bandit opgehaald. De wond was gelukkig niet heel diep. De dierenarts heeft hem ontsmet en gehecht en zijn vieze oren schoongemaakt. Bandit mocht verder genezen in een quarantainekamer.

Rustige, vriendelijk jongen

Bandit is een grote kater met een zwarte vacht waar je nog een iets zwartere cyperse tekening doorheen ziet. Hij houdt er van de wereld om zich heen rustig te observeren. Hij zit kalm voor de deurtjes van zijn hok en houdt alles in de gaten. Lieve Bandit vindt het prima als we zijn wond met zalf behandelen en draait daarbij om je handen heen en geeft luid spinnend kopjes. Hij houdt van lekkere hapjes en een tukkie op zijn tijd. Omdat zijn verzorgers het blijkbaar leuk vinden als hij speelt, wil hij wel een tikje tegen balletje geven. Maar het liefst wordt hij lekker aangehaald en gekriebeld. En hij blijft stoïcijns als andere katten in de kamer luidruchtig hun stem laten horen.

Deze zwarte kanjer heeft een mooie smoke vacht. De ondervacht lijkt wat lichter, maar dat komt omdat zijn haartjes ¾ donkergekleurd zijn en voor ¼ zilver. Hierdoor zie je een mooie zilverwitte gloed door zijn zwarte vacht als hij beweegt. Deze kater is gewoon een knapperd.

Eigen huis

Bandit zou zelf heel graag een eigen huis hebben met lieve mensen en een plek waar hij lekker kan chillen en een beetje in de gaten kan houden wat er zoal in de wereld gebeurt. En we denken dat hij in zijn eigen vertrouwde omgeving nog wel eens een balletje wil laten rollen.

Bandit is een jaar of 5. Hij is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd.

Wil jij kennismaken met Bandit? Vul dan het contactformulier onder aan de pagina in.

Fotografie © Agnes Ludwig

 

 

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Kalme Bandit laat zich niet gek maken (5 jr.)