Kalani (Karina)

14 december 2023

Sinds het moment dat we Kalani (Karina) mee naar huis namen deed ze het heel erg goed. In de auto keek ze rustig om zich heen, eenmaal thuis leek ze zich gelijk op haar gemak te voelen. Kalani gaf ons veel kopjes en van knuffelen kreeg ze geen genoeg. Ze leek heel content en ontspannen en genoot vooral van het bed waar ze op kon liggen.

Na een tijdje lieten we Kalani soms het huis wat meer ontdekken. Dit vond ze geweldig en speurde wat af, Kalani maakte ons heel erg aan het lachen toen ze opeens breed uit op de vloer ging liggen. Vanaf dat punt keek ze rustig en tevreden om zich heen.
Kalani is gek op spelen van balletjes, propjes papier of een hengel met sliertjes eraan. Vooral door de kamer rennen achter de hengel aan vind Kalani geweldig!

Kalani is een echte lekkerbek en krijgt van eten geen genoeg. Bij de eerste keer natvoer heeft Kalani uit blijdschap eerst veel kopjes rond haar bakje gegeven en ze veegde haar pootjes aan de grond. Eerst dacht ik dat ze misschien een slechte reactie had, maar na google onderzoek bleek dit juist pure euforie te zijn.

Kalani vind t heerlijk op schoot of op de borst te kruipen en als je haar dan nog extra onder haar kin krabbelt spint ze het uit. Ze volgt me vaak door het hele huis en als we gaan eten zit ze vaak op een stoel aan tafel of een ander punt waarvan ze ons kan zien.

Wanneer 1 van ons iets langer weg is geweest komt ze bij het geluid van de deur er gelijk aan. Kalani begroet ons dan met een miauw en/of een kopje en een kusje.

We mogen in onze handen klappen met zo’n lief en gezellig beestje. Hopelijk is Kalani net zo blij met ons als wij met haar, maar als ik google moet geloven is ze 120% op haar gemak. 😉

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!