Kaki en Kippie valkparkiet
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Kaki en Kippie valkparkiet

Kaki en Kippie valkparkiet

21 juli 2021

Kaki woont nu samen met onze Kippie. Maar ze vormen geen koppel. Ze mogen apart geplaatst, mits er een andere valkparkiet thuis aanwezig is.

Wil jij kennismaken met Kaki of Kippie? Vul het formulier op de website in of bel ons op 070-3282828 tussen 11.00 en 16.00 (laat alsjeblieft je tel. nr. achter).

Kaki
Kaki werd helemaal verregend aantroffen in een fietsenstalling bij een kantoor. Gelukkig durfde iemand hem op te pakken en veilig te stellen. Na lekker opgedroogd te zijn door de chauffeur viel ‘ie bij ons op het hospitaal gelijk op zijn zaadjes aan. Wát een trek!

Kaki is een lief fluitend valkje. Of wat wij wel eens tegen hem zeggen: “Zit je weer te kakelen?” Vandaar dat we Kaki wel een leuke naam vonden voor hem. Kaki is gewoon een lekkere druktemaker. Kaki is ook gek op andere valkparkietjes. En wil dan ook heel graag met 1 of meerdere valkjes samenwonen.

We weten niet hoe oud Kaki is. Kaki is ook niet handtam.

lees verder onder de foto

Kippie
Kippie werd gevonden in de bek van een kat! Maar gelukkig op tijd en kwam Kippie er zonder kleerscheuren vanaf. We denken dat Kippie een dame is vanwege haar mooie veren kleed, maar helemaal zeker weten we het niet. Wat we wel weten is dat het een rustig vogeltje is en dat ze Kaki een veel te drukke vent vindt. We zoeken voor haar dus een huisje met 1 of meerdere rustige valkparkietjes.

Kippie draagt geen ring, dus weten we ook niet hoe oud ze is.

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Kaki en Kippie valkparkiet

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.