Jordi, kleine wereldreiziger (begin mei geboren)

8 september 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja, bij een jonge, speelse kat die tegen een stootje kan, want Jordi kan best wild spelen. Maar Jordi mag ook als enig kat geplaatst worden.
  • Kinderen: 10+
  • Huis met tuin
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Een medewerker van het Centraal Station zag ineens een kitten rondlopen in het station. Niet echt een plek waar je zo’n kleintje verwacht. Gelukkig was het een nieuwsgierig katje en kon de medewerker Jordi gewoon oppakken en veilig stellen. We hebben de wereldreiziger meegenomen en nu bivakkeert hij bij ons in de kittenkamer.

Lief en avontuurlijk
Jordi is een gezonde jongeman, vriendelijk en ondernemend. Hij kan rustig zitten kijken naar de andere spelende kittens of naar alles wat er buiten gebeurt. Hij houdt ook heel erg van knuffelen en kruipt dan lekker tegen je aan. Maar na een poosje knuffelen wil hij dan wel weer lekker rondrennen en spelen, want er valt nog zoveel leuks te doen!. Hij kan ook behoorlijk wild spelen met de andere kittens. Hij klimt ook in een halve seconde in het gaas van de buitenren tot aan de bovenkant, om zich vervolgens weer naar beneden te storten. Kortom een lieverd, die je nog wel even een beetje in de gaten moet houden 😃

Castratie
Castratie of sterilisatie vindt bij onze kittens pas na zes maanden plaats. Een absolute voorwaarde voor adoptie is om de kat bij het bereiken van die leeftijd te laten steriliseren of castreren. Fokken met onze dieren is niet toegestaan. Via onze eigen dierenarts mag je Jordi tegen een gereduceerd tarief laten helpen. Je ontvangt automatisch een herinneringskaart als de leeftijd van zes maanden is bereikt. Uiteraard mag je dit ook door je eigen dierenarts laten doen, maar daar kunnen wij geen gereduceerd tarief aanbieden.

Wennen aan de andere kat
We raden altijd een rustige introductie aan met de al thuiswonende kat. Je kan hier meer over lezen op deze pagina

https://www.praktijkvoorkattengedrag.nl/aanschaf-en-opvoeding/de-introductie-van-een-nieuwe-kat/ 

Jordi is begin mei geboren. Hij is gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Jordi? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Fotografie © Clara Mazèl

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!