Jonge ree maakt flinke botsing

16 juli 2022

Hoofdafbeelding ter illustratie.

 

Het vakantieseizoen is aangebroken en dat betekent: veel mensen op de weg! Ook veel jonge diertjes gaan op pad. Goed opletten dus. Gelukkig liep het verhaal van deze jonge ree goed af.

Tja, aanrijdingen met dieren gebeuren nu eenmaal. Het enige wat wij kunnen doen is zo goed mogelijk met het diertje omgaan na de botsing. Deze jonge ree werd gemeld na een aanrijding. Gelukkig leefde hij nog en kon hij mee in de ambulance. Er was ook een politie-agent ter plaatse, een enorme dierenvriend! Zij bood aan om mee te rijden met de ambulance.

Omdat de jonge ree nog zo zwak was, hebben we hem een nachtje laten bijkomen van de klap op onze basis. De volgende dag leek het al veel beter te gaan en hebben we hem naar de reeënopvang in Utrecht gebracht. Zij zullen voor hem zorgen tot hij groot en sterk genoeg is om het alleen te redden.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!