Jonge meeuw in de stress

16 juli 2022

Meeuwen vormen eigenlijk altijd een groep met de hele familie. Als er dus een jonge meeuw op de grond loopt om te leren vliegen, dan maken ze al snel veel herrie. De melder besloot even te kijken wat er aan de hand was. Deze jonge meeuw leek een gebroken vleugel te hebben.

Ook de melder was een beetje in paniek toen ze belde. Die volwassen meeuwen vliegen de hele tijd vlak over te hoofd als je je gaat bemoeien met een jonkie. Snel schoten we te hulp. De meeuw lag inderdaad op de grond toen we aankwamen. Na inspectie had hij gelukkig geen gebroken vleugeltje. Toen we hem weer wilden uitzetten, werden we gealarmeerd door de melder. Er waren veel katten in de buurt. Het leek de melder dus geen goed idee om hem weer uit te zetten. Uiteindelijk is de meeuw met de ambulance meegegaan en bij de Wulp afgezet. Maar niet voordat hij een cadeautje achterliet op de broek van de ambulancechauffeur.

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!