Jobangles is een vrijkous
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Jobangles is een vrijkous

Jobangles is een vrijkous

1 mei 2021

• Andere katten: nee
• Kinderen: 8+
• Huis met tuin
• Medicatie: nee
• Speciaal dieet: nee

Jobangles zit graag op schoot. Of in ieder geval heel dicht tegen je aan. Want deze kater is dol op mensen.

Verliefd

En de mensen hier zijn ook allemaal dol op hem. Onze dierenfotografe bijvoorbeeld, die deze mooie foto’s heeft gemaakt, liep hoteldebotel het hospitaal uit. Ze was niet weg te slaan uit zijn kamer en ze hebben elkaar dik geknuffeld. Maar bij haar thuis wonen al vier katjes, dus daar kan hij niet wonen. Waar hij dan wel gaat wonen wordt nog even een verrassing. Maar we verwachten dat hij vast snel een huisje vindt. Want Jobangles is zo ongelofelijk lief.

Gewillige kandidaten

Toen Jo bij ons binnenkwam had hij bloed bij zijn kopje. Er zat een oude vechtwond. Hij was wat sloom en voelde zich gewoon niet zo lekker. We hebben de wond schoongemaakt, en na een kuurtje medicatie was hij gelukkig al weer snel de oude. Jo ligt elke dag tevreden te rollebollen. En elke dag is hij bereid te knuffelen met wie dat maar wil. Gelukkig zijn hier heel veel gewillige kandidaten. Onze Jo vindt het hier helemaal, zo gek nog niet.

Hechtingen

Hij werd gecastreerd en één bal zat in zijn lies. Die was nog niet ingedaald. We noemen dat cryptorch. De arts heeft de bal uit de lies verwijderd en de wond netjes gehecht. Maar die gekke draadjes in zijn poot vond Jo raar. Behendig verwijderde hij zelf de hechtingen. Maar dat was natuurlijk niet de bedoeling, dus hij kreeg een kapje op. Nou, en dat vond hij al helemáál vreselijk. Want met zo een kapje op, is knuffelen best lastig. Gelukkig duurde dit niet lang en kon hij al gauw weer iedereen kopjes geven.

Vrijkous

Deze grote kater weegt maar liefst 6 kilo. Zes kilo vrijdoos: dát is dus wat je in huis haalt, als je hem adopteert. Een hele lieve grote wollige rollebollende vrijkous… Wie o wie wordt de gelukkige?

Jobangles is ongeveer 6 jaar, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Jobangles? Bel ons op 070 3282828 tussen 11:00 en 16:00 of vul onderstaand formulier in.

Fotografie © Clara Mazèl

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Jobangles is een vrijkous

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.