Jerommeke & Sidonia (Owen & Paige)

28 januari 2019

Owen en Page heten nu Jerommeke en Sidonia.

Het is een heerlijk stel en het gaat heel goed met ze. De eerste dagen waren heel spannend voor Sidonia, die nogal schuchter was. Gelukkig kreeg ze het goede voorbeeld van Jerom, die zich gelijk thuis voelde en ’s-avonds al snorrend en kwijlend op schoot lag. Na een paar dagen had ze genoeg gezien en kroop ze er voorzichtig bij. Eenmaal die angst overwonnen, gaf ze zich totaal over, een brok genot, voor ons beide.

Ze is een gezellig schatje, die heel de dag om je heen dartelt en tegen je aanpraat. Jerom, even lief maar erg dominant, houdt stug vol bij ex zwerver Frits, die ze totaal negeert. Jerom nam gelijk zijn mandjes en brokjes in bezit en bleef hem benaderen. Frits heeft een mand terug geëist en ook al zijn het nog geen vrienden, hij is nu vaker binnen dan ooit tevoren.

Ze mogen nu ruim een week naar buiten, ze waren niet te houden. Sidonia heeft nog genoeg aan mijn tuin. Jerommeke verdedigt deze en die van de buren met huid en haar. Tot mijn verbazing sprong Frits voor hem in de bres toen dat fout ging. Hij ging er vol in, bij een grote kater die hij normaal ook negeert. Kortom, het zit wel pluis met die drie.. Ik ben er heel blij mee!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!