Jay

2 december 2019

We zijn dolgelukkig met Jay!

Jay is nu een week bij ons in huis, en het lijkt alsof hij hier al jaren woont! Toen hij net aankwam, ging hij gelijk op de kattenbak om even zijn luchtje achter te laten. Na twee voorzichtige rondjes door het huis, plofte hij neer op de bank en voelde hij zich meteen thuis. ‘s Avonds lag hij zelfs al op schoot bij de tv! Jay houdt heel erg van vogeltjes kijken voor het raam en spelen met zijn speelgoed. Hij vindt het ook leuk als wij de balletjes gooien, en om daar dan achteraan te rennen.

Het eten geven is verbeterd dankzij de anti-schrokbak. Hij gaat nu vrolijk puzzelen voordat hij kan gaan knabbelen. Hij laat nu zelfs soms knabbeltjes staan, voor een volgende keer. We hebben wel het idee dat hij een gevoelige maag heeft of door het snelle eten last van winderigheid/dunnere poep krijgt. Daarom zijn we wel langzaam met voer aan het overstappen van Iams naar Royal Canin sensitive. Mocht het van de stress komen, dan hebben we ook nog voor de zekerheid Feliway Classic aangeschaft. Mocht hij echt nog verder last van zijn buik houden, dan gaan we daarmee uiteraard nog naar de dierenarts.

Maar alle stress van de afgelopen dagen in een nieuw huis (en de autorit!) kan natuurlijk wat buikproblemen geven. Hij is verder dol op knuffelen, houdt van opgepakt worden en slaapt graag mee op bed. Hij gaat het liefst de hele dag door met je mee. We hopen in elk geval dat Jay nog lang hier zal genieten! groetjes van ons en een knuffel van Jay!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!