Jaimie: supermama van 8 (1 jaar)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Jaimie: supermama van 8 (1 jaar)

Jaimie: supermama van 8 (1 jaar)

10 oktober 2022

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: dit hebben we nog niet kunnen proberen
  • Kinderen: 8+
  • Huis met tuin
  • Medicatie: nee  
  • Speciaal dieet: nee

Ga d’r maar aan staan: acht kinderen van dezelfde leeftijd opvoeden! En dat terwijl je zelf pas een tienertje bent. Jaimie is met recht een supermama!

Wassen, voeden en snorren

Haar kittens werden de nacht ervoor al door ons van de straat gehaald. En de volgende dag hadden we mama te pakken. Ze was erg van slag, logisch natuurlijk. Want dat vangen van haar kroost en toen van haarzelf gaat een poes niet in de koude vacht zitten. Maar eenmaal in het warme en veilige hospitaal aangekomen hoorde ze haar babies. Ze miauwde direct terug en wist niet hoe snel ze in haar hokje moest kruipen. Ze ging dicht tegen de kleintjes aan liggen. Jamie begon ze alle 8 te wassen, te voeden en tevreden te snorren.

Alle ins en outs

Alle acht de kittens bleken flink niesziek. Maar na een paar weken goede verzorging knapten ze op. Ze mochten naar een pleeggezin totdat de kleintjes oud genoeg waren om zelf een thuis te zoeken. Om zo in een huiselijke omgeving op te groeien en alle ins en outs van het leven van een huiskat te leren. Inmiddels is het zo ver: de kids gaan op eigen pootjes staan, en worden geplaatst.

Jaimie is nog jong

Zelf is ze ook nog een jonge poes en ze is vooral een hele lieve poes. In het begin was ze nog een beetje schuw, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een heerlijke knuffel die heel graag lekker op schoot wil zitten. Kopjes geven doet ze continu en vooral naar de duiven kijken op het balkon vond ze erg leuk. Jaimie kan ze niet wachten om weer lekker buiten te kunnen zijn en lekker haar eigen ding te kunnen doen, om daarna gezellig bij je op de bank neer te ploffen om te knuffelen. Die verantwoordelijkheid van de kittens ver achter zich te mogen laten en weer te gaan genieten van het leven.

Jaimie is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze is ongeveer anderhalf jaar jong.

Wil jij kennismaken met Jaimie? Vul onderstaand formulier in. 

Fotografie © Clara Mazel

 

 

Dit dier is al geadopteerd!