Jade

3 december 2018

Bijgaand foto’s van Jade in haar nieuwe huisje. Ze had een doosje met speeltjes gevonden en dook er gretig in. Ze heeft ook al haar eigen kussen en kleedje bij de kachel als vaste slaapplek aangenomen.

Ik introduceer de fretten af en toe kort en ze hebben om de beurt toegang tot de woonkamer/ keuken. Interesse is er wel van beide kanten, Snuggles moet ineens indruk maken en loopt eindelijk weer enthousiast te mokken door het hele huis. Jade heeft nu al een goede impact. 😊

Jade en ik zijn inmiddels behoorlijk op elkaar afgestemd. Tussen ons zit het wel goed. Ik heb beter door wanneer ze kan gaan bijten -en kan het dus voorkomen- en zij is nauwelijks nog schrikkerig van mij, we hebben steeds meer plezier.

Ontmoetingen met andere fretten moeten we nog even mee wachten, mijn twee oudjes zijn wat territoriaal. En Jade is nog bezig haar eigen stukje huis te claimen.

Van het weekend lag ze ineens in mijn nek op de bank, om vervolgens een war dance over de leuning te doen. Soms duikt ze ineens de kast in, die er achter staat, de boekenwurm. Gisteren moest de atlas van haar uit de kast. Volgens mij wil ze weer op reis…. Het gaat heel goed hier hoor, Jade is helemaal thuis.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!