Jacob: energieke puber (10 maanden)
  1. Home
  2.  » 
  3. Geplaatste dieren
  4.  » Jacob: energieke puber (10 maanden)

Jacob: energieke puber (10 maanden)

7 maart 2023

Dit dier is al geadopteerd!

  • Kan met andere katten: ja
  • Kinderen: 12+
  • Huis met tuin
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: nee

Energie voor tien, luidruchtig, roekeloos, dwars, aanhalig. Dat is onze puber Jacob. Hij kwam binnen met een pijnlijke voorpoot die hij niet goed belastte. Maar daar had hij al snel geen last meer van. Nu hij met zijn poot weer alles kon doen, kon hij ook net zo goed zijn hok maar eens anders inrichten. Of om aandacht vragen bij iedereen die door de gang liep. Of zijn acrobatiekkunstjes oefenen. En zijn verzorgers verleiden voor wat lekkere kriebeltjes onder zijn kin. Het kan niemand ontgaan dat Jacob in de buurt is!

Opvoeders gezocht
Jacob houdt wel van een kort knuffeltje op zijn tijd. Aaien is fijn, zolang hij op zijn eigen 4 pootjes staat! Maar als hij iets moet – zoals bij ons zijn vaccinaties – dan kan hij echt behoorlijk tegenwerken.
Deze kleine zwarte panter brengt onmiskenbaar leven in de brouwerij. Hij vindt alles leuk en is een ware energiebom. Aan de andere kant is duidelijk dat dit een kat is die altijd zijn gang heeft mogen gaan. Hij kan dus nog wel een beetje opvoeding gebruiken. Zijn nieuwe personeel zal geduldig en consequent moeten zijn. Jacob is gelukkig nog jong en hij kan dan ook nog veel leren. We hebben gemerkt dat Jacob ontspant als er een paar mensen bij hem in de buurt rustig praten.

Wennen
Laat Jacob na zijn verhuizing rustig wennen in een apart kamertje. Van daaruit kan hij beetje bij beetje verder het huis verkennen. Het is goed om veel met hem te spelen zodat hij zijn energie kwijt kan en leert met mensen om te gaan en te luisteren. Laat hem pas naar buiten gaan als hij zijn huis en zijn mensen door en door kent. Dan weet hij dat dit zijn veilige plek is waar hij altijd naar toe kan.

Jacob is tien maanden oud, gevaccineerd, gecastreerd en gechipt.

Wil jij kennismaken met Jacob? Vul onderstaand contactformulier in.
Fotografie © Dasha Munnik

 

Dit dier is al geadopteerd!

Help ons de dieren helpen!