Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » 
  5. Adoptiedieren - vogels
  6.  » Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)

Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)

23 januari 2023

Grasparkieten, kanaries, valkpakieten, agaporniden, grote parkieten, pyrrhura’s, lori’s, duiven, kwartels, hanen, hennen… zomaar een greep uit de vogelsoorten die regelmatig bij ons verblijven.

Kortom: we hebben het hele jaar door plaatsbare vogels..

Wist je dat wij het hele jaar door vogels, zoals o.a. knappe zangvogels en kromsnavels bij ons opvangen? Ze zijn óf eenzaam en alleen van straat geplukt óf er is afstand van ze gedaan. Ze zoeken allemaal een fijn nieuw thuis waar ze lekker de ruimte hebben, aandacht krijgen, een beetje mogen vliegen en veel speelgoed krijgen! Ze mogen met meerdere verhuizen, met z’n tweeën of apart als er al een ander vogeltje thuis woont. We plaatsen vogels nooit als enig vogel. Vogels horen niet alleen te zijn.

Je kan ons altijd een berichtje sturen, want soms zijn er al vogels plaatsbaar die nog niet op de website staan. Zoek jij nog een vogeltje dat hier niet bij staat? Vul dit contactformulier in. Onze ervaren vogelverzorgers kijken graag met je mee, geven je informatie en helpen je met tips en eventueel met het koppelen.

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)