Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)

22 januari 2022

Grasparkieten, kanaries, valkpakieten, agaporniden, grote parkieten, pyrrhura’s, lori’s, duiven, kwartels, hanen, hennen… zomaar een greep uit de vogelsoorten die regelmatig bij ons verblijven.

Wij vangen het hele jaar door vogels op. Ze zijn óf eenzaam en alleen van straat geplukt óf er is afstand van ze gedaan. Ze zoeken allemaal een fijn nieuw thuis waar ze lekker de ruimte hebben, aandacht krijgen, een beetje mogen vliegen en veel speelgoed krijgen! Ze mogen met meerdere verhuizen, met z’n tweeën of apart als er al een ander vogeltje thuis woont. We plaatsen vogels nooit als enig vogel. Vogels horen niet alleen te zijn.

Je kan ons altijd een berichtje sturen, want niet alle vogels staan meteen op de website. Zoek jij nog een vogeltje dat hier niet bij staat? Onze ervaren vogelverzorgers kijken graag met je mee, geven je informatie en helpen je met tips en eventueel met het koppelen. Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar: plaatsbaar@dierenambulancedenhaag.nl. 

Reageer op Ik zoek een vogel (en die staat hier niet bij)

Help ons de dieren helpen!