Hulp nodig voor kleine Sissi!!!

13 juli 2022

JULLIE HULP IS WEER HARD NODIG! Een maandje geleden is deze kleine meid gevonden op de ‘s-Gravenzandelaan. De melder dacht dat er wat mis was met de oogjes, maar dat was niet duidelijk te zien. De kitten zat namelijk onder een auto. Het beestje was nog zo klein dat ze in je hand paste! Direct is de ambulance er naar toe gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Zo’n klein katje kan namelijk niet alleen op straat rondlopen.

Aangekomen bij de scène wist ambulancechauffeur Hugo meteen dat er iets niet in orde was met het kopje van de kitten. Wel leek het beestje verder helemaal gezond! Toch moest ze met ons mee naar de basis, omdat er medisch onderzocht moest worden wat er nou precies met haar kopje aan de hand was. Aangekomen bij ons hospitaal werd er al snel achterhaald wat er mis was met de kitten. Ze heeft een hazenlipje! Ook is het niet zeker of onze kleine vriendin goed kan zien…

 

Lees verder onder de foto’s…

Kijk nou naar dat lieve kopje…

 

Het katje is een enorme speelse meid met lekker veel pit. Ze wordt hier ook wel een echte Aristocat genoemd! Ze heeft graag de aandacht en speelt met alles! Bijvoorbeeld je hand, katten speeltjes, haar eigen staartje of zelf het grind van de kattenbak! Het beestje verveeld zich gelukkig niet gauw. Wel kan het hazenlipje haar in de weg zitten. Vooral eten kan soms moeilijk zijn. Daarom heeft ze speciale voeding die is kleingemaakt. Grotere brokjes kan ze namelijk moeilijk weg krijgen.

 

Lees verder onder de video…

 

Sissi is een leuke en spontane kitten. Wij willen haar dan ook graag helpen. We hebben voor de kitten hard donaties nodig, helpen jullie mee?

Wat zijn de kosten?
€ 120,00 Vaccinaties
€ 25,00 Chippen & registreren
€ 13,50 Per keer ontwormen en ontvlooien
€ 13,50 Per dag opnamekosten hospitaal (Sissi al een maandje bij ons en tot nu toe zijn de hospitaal kosten €405,00, dit loopt wel iedere dag op).
€ 25,00 Dierenarts consult (de dierenarts is 6x langs geweest, dus wij hebben hier totaal €150,00 voor betaald).
– Gelukkig betalen wij voor de dierenarts consult een goedkoper tarief met speciale dank aan de dierendokter en Yourvet@home!

Doneren kan via de volgende link en QR-code:

https://tikkie.me/pay/Dierenhospi/6vpfLJ4U5SfhoHYEDYvsd8

 

Sissi is nog niet plaatsbaar en wij reserveren geen kittens. Je kunt nog geen contact opnemen rondom Sissi wat betreft haar plaatsing. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van haar herstel en zullen we z.s.m. een update plaatsen. Kijk voor de plaatsbare katten op onze website bij de adoptiedieren!

 

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen over het hospitaal

Help ons de dieren helpen!