Huisje voor baby-duif

30 juni 2023

Wat zijn er toch veel betrokken mensen die de moeite nemen om ons te bellen voor advies en hulp om dieren te redden! Zonder al die ogen en oren zouden wij maar weinig dieren kunnen helpen. Ook deze bewoonster belde ons op omdat ze zich zorgen maakte over een baby-duifje op haar balkon. We gingen langs om te kijken of de zorgen terecht waren.

Het baby-duifje zat alleen op het balkon. Bij aankomst zagen onze chauffeurs dat het jonkie lekker dik was. Dat wil zeggen dat hij prima verzorgd wordt door de ouders, ook al zijn zij zelf vaak weg om voedsel te zoeken.

We hebben op het balkon een mooi huisje gebouwd, zodat de kleine duif zich een beetje kan verschuilen tegen roofvogels, regen en felle zon, ook als zijn ouders weg zijn. De bewoners houden een oogje in het zeil en zullen aan de bel trekken als er toch nog hulp nodig is. Samen voor de dieren!

Beeldmateriaal: Dierenambulance Den Haag. Vrij te gebruiken.

 

 

 

STEUN ONS: SHOP VOOR HET GOEDE DOEL! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Als je via onze site een bestelling of een boeking doet bij Mediamarkt, Bol, Coolblue, Thuisbezorgd, Belvilla, Expedia, Booking en heel veel andere shops, krijgen wij daar een beetje commissie voor. Het kost jou niets extra en zo help je ons. 😻 Dus ga je eten bestellen, een reis boeken of lekker shoppen, doe het via onze site! Klik op het plaatje ⤵️

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!