Hond vermist? Bel ons!

23 juli 2019

We kregen een melding van een gevonden hondje. Hij liep helemaal alleen los in de buurt van het Zuiderpark. De mensen hadden het hondje gevangen en ons direct gebeld. Ambulancechauffeur Rob reed naar het adres toe.

Gelukkig was het hondje gechipt én juist geregistreerd. Centralist Hugo had de eigenaar dan ook al snel opgespoord. Van zijn baasje hoorden we dat er een ongeluk was gebeurd thuis. Het aquarium was namelijk gebroken en in de ontstane paniek was Jojo de deur uit gevlucht. Jojo is een zwervertje uit Italie en is gewoon wat angstig. Hij was enorm onder de indruk van zijn avontuur. Jojo vond onze Rob ook best spannend, maar hij was dolblij toen hij zijn eigen baasje weer zag.

Gelukkig was Jojo gechipt, goed geregistreerd én werden wij gelijk gebeld door de vinders. Als uw hond vermist is, bel ons direct! Wij houden een lijst van vermissing- en zichtmeldingen van honden bij. En we werken samen met diverse organisaties die hierin zijn gespecialiseerd. Hierdoor kunnen we uw hond vaak weer snel met u herenigen.

Bent u een hondenbaasje? Lees dan even onderstaand artikel (staat ook op onze website, op de TIPS-pagina…)

Hond vermist? Bel ons!

Fotografie © Dasha Munnik

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN HELPEN!

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!