Hond en baas herenigd

22 november 2022

Een loslopende hond, op het strand, zonder begeleiding. Dat klopt niet! Gelukkig reageerde de melder snel. Het baasje leek nergens te bekennen, dus belde de melder naar onze centrale. 

Onze chauffeurs reden naar het strand toe en vingen de hond op. Hij was wat onrustig en miste duidelijk zijn baasje. Onderweg naar het hospitaal maakten we wat foto’s en omschrijvingen van de hond. Dit doen we altijd om een goed beeld van het dier te geven bij het bericht dat we op Amivedi plaatsen. Amivedi is een website voor vermiste huisdieren. Dus ben je je dier kwijt: meld het altijd op die site en bekijk de gevonden huisdieren om te zien of jouw dier daar misschien tussen staat.

Toen we bijna bij het hospitaal waren, kregen we een belletje van de eigenaresse. De mevrouw liep op het strand met haar twee honden en was er plots één kwijt. 

We keerden meteen om en reden naar de vrouw toe. Daar werden hond en baasje weer met elkaar herenigd en wat waren ze blij om elkaar te zien! De andere hond had zijn maatje blijkbaar ook gemist. Hij sprong namelijk gelijk bij zijn vriend in de ambulance!

 

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!