Hogwart zoekt een leuke dame om samen oud mee te worden
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » 
  5. Adoptiedieren - overige dieren
  6.  » Hogwart zoekt een leuke dame om samen oud mee te worden

Hogwart zoekt een leuke dame om samen oud mee te worden

11 juni 2022

* We plaatsen hem alleen bij 1 of meerdere hangbuikzwijntjes
* Medicatie: geen
* Leeftijd: volwassen, en meer richting wat ouder.
* Gecastreerd
* Medisch: Hij heeft vermoedelijk ook wat slijtage/ arthrose in zijn rechterheup. Hij loopt nog stevig door, maar je ziet dat hij wat meer moeite heeft om rechtsachter goed te belasten. Dit hoeft verder geen probleem te zijn als hij ergens rustig kan staan. Opstaan e.d. gaat allemaal nog goed.

Hartekreet, of Harteknor!

Dit hangbuikzwijn is gevonden in het Zoetermeerse Buytenpark en hij was daar moederziel alleen.

Deze oudere heer was bij binnenkomst half mei erg angstig sterk vervuild en behoorlijk mager. De eerste paar weken verbleef hij in een ruime lichte stal, waar hij zich vooral in het begin verstopte onder een grote berg hooi. Maar door de zich niet opdringende verzorgers, maar vooral nog door de drie maal per dag aangeboden exquise gerechten verdween zijn angst.

De volgende stap was naar buiten, en dan naar een aparte weide voor hem alleen. Dit had hij super snel in de gaten, de verzorger hoefde maar met de voerbak te zwaaien, en hij volgde, zij het op enige afstand, braaf. En eind van de dag in omgekeerde volgorde!

Zeer intelligent

Uiteraard niet verwonderlijk daar hangbuikzwijntjes zeer intelligent zijn, ze zijn zelfs slimmer dan een gemiddelde hond. Ze kunnen dus ook erg veel leren en ze begrijpen dan ook snel wat de bedoeling is. Gelukkig ging ook zijn conditie met sprongen vooruit, en om in de toekomst ongewenst gedrag te verkleinen werd hij gecastreerd.

En nu, is hij klaar voor plaatsing bij iemand, die hem nog een fijne oude dag gunt, met een weitje om wat te wroeten, wellicht een modderpoeltje en voor de slechtere dagen een fijn stalletje.

Voor de lezers van ‘De Buitendiertjes’ wat elke zondag op onze site verschijnt, zal het geen verassing zijn dat we Hogwart, of Knor het laatste woord gunnen.

Het laatste woord is aan Knor

Uh ja, Knor hier,
Het is best wel top hier hoor, maar een geit, schaap en kippen als buren tja, goede gesprekken hoor. Maar je wilt toch op je oude dag, ook wel met soortgenootjes knorren, ja toch?
Een oude dame lijkt me tof, om samen (nog) ouder te worden, maar uiteraard sta ik open voor iedere suggestie, en wacht gespannen af!
Alvast een dikke Knor

Wil jij kennismaken met Hogwart Knor? En heb jij een knappe dame voor hem om samen mee te knorren? Vul onderstaand formulier in.

 

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Hogwart zoekt een leuke dame om samen oud mee te worden