Henry Grasparkiet
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Henry Grasparkiet

Henry Grasparkiet

14 november 2020

Henry kwam spontaan aanvliegen bij mensen die aan het trainen waren bij het Atheliekpark in het Zuiderpark. Gelukkig liet Henry zich makkelijk pakken, want hij was uitgeput. Hij was gewoon blij om mensen te zien die hem konden helpen.

Toen de chauffeur kwam heeft hij Henry snel naar het hospitaal gebracht. Hup, de couveuse in, heerlijk warm en een lekkere zaadjesmaaltijd erbij! Na een dag of 2 zagen we Henry lekker opknappen. Hij werd weer actiever en we konden de warmte van de couveuse langzaam afbouwen.

Inmiddels is Henry echt klaar voor meer uitdaging. Want dat alleen zijn is maar niks. Henry zoekt een huis waar al 1 of meerdere grasparkietjes wonen. Waar hij lekker tegen mag kletsen en mee mag spelen in de kooi of volière of misschien zelfs lekker los in huis!

Henry is een mannetje, zijn leeftijd is ons onbekend. Hij is wat verlegen, dus hij zal wat tijd nodig hebben om te wennen.

Heb jij interesse in onze Henry? Bel ons voor een afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur op 070 3282828 of vul het formulier hieronder in.

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Henry Grasparkiet

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.