HELP ONZE KITTENS!

Deze vier… 😿💕 Ernstig ziek en gevonden bij de Oude Haagweg. En ook hun mama was er zo slecht aan toe; ze had gewoon geen energie om naar haar kittens om te kijken. Het was nog maar de vraag of de katjes het zouden halen. En het is nog steeds spannend. Maar het gaat de goede kant op!

De vier katers kampten allemaal met hun eigen problemen. Tjepke had een ontzettend slechte eetlust, terwijl Pollekes rechteroog er het slechtste aan toe was van allemaal. Hij kon dit oogje niet eens meer openhouden. Joeke heeft zelfs twee ontstoken ogen en Douwke had de hoogste temperatuur.

Gelukkig zitten ze nu bij ons in een eigen kattenkamer die speciaal gereserveerd is voor niesziekte. Want dat is de oorzaak van al hun problemen. De kittens zaten echt in de gevarenzone. Het was verschrikkelijk om te zien dat ze zich zo rot voelden. Ze krijgen antibiotica, ontstekingsremmers en oogzalf. We houden de temperatuur dagelijks bij en het hok is voorzien van een warmtemat. De slechte eetlust maakten de kittens nog zwakker. We hielpen ze zes keer per dag met eten en we maakten dan iedere keer opnieuw de ogen en neus schoon.

Wil je een bijdrage doen?

Alleen met jullie hulp kunnen wij dieren helpen. Gelukkig gaat het iets beter en lijken de kittens buiten levensgevaar. Onze vrijwilligers draaien extra diensten om alle liefde, nodige zorg en aandacht te geven. Via het formulier hieronder of de Tikkie-link kun je een bijdrage doen speciaal voor Polleke, Joeke, Douwke, Tjepke en mama Meike. 


Eenmalig doneren kan natuurlijk ook via