HELP ONZE DIEREN AAN EEN COUVEUSE

23 februari 2021

Update: WE HEBBEN HET BEDRAG GEHAALD EN ZELFS GEPASSEERD!!!!!!
Vandaag hebben wij een crowdfunding actie opgezet voor het gigantische bedrag van € 1927,80. Niet wetend of we hier wel bij in de buurt zouden komen… Al eerder hebben wij voor kleine bedragen via deze manier ons doel behaald. Maar nog nooit ZO snel kwam er ZO veel geld binnen. We hebben het bedrag gehaald en zijn klaar om de bestelling te gaan doen!
We kunnen zelfs een kleine vogelcouveuse erbij bestellen! Iedereen heel erg bedankt!
——————–

Een half jaar geleden kwamen we, tijdens een ernstig spoedgeval, er achter dat onze couveuse niet meer naar behoren werkt. We zijn toen direct een zoekactie gestart en hebben ziekenhuizen en klinieken aangeschreven. Stad en land is afgezocht naar een geschikte babycouveuse, waar niet alleen kleine dieren in passen, maar ook een hond of een volwassen kat. Helaas had niemand een couveuse voor de dieren over.

Een nieuwe couveuse kost al snel € 10.000,- En dat is een bedrag dat wij, met alle wilskracht van de wereld, niet kunnen ophoesten. De couveuse is van essentieel belang bij ernstige spoedgevallen: warmte en zuurstof kunnen een dier redden van de dood. Er is nu een couveuse beschikbaar, die ook nog enigszins betaalbaar is, maar we hebben jullie hulp nodig!

ER IS EEN COUVEUSE BESCHIKBAAR 
Jaaah, bij een Duitse tweedehandse leverancier van ”medical equipment” hebben we een tweedehands couveuse gevonden. 🙏 Jongens, eindelijk is er een optie, die ook nog haalbaar zou kunnen zijn. De couveuse zelf kost € 2200,- Maar na overleg met de leverancier willen ze hem voor € 1500,- ex btw aan ons verkopen. Dat is ruim 30% korting!

De kosten:
€ 1500,- de couveuse
€   120,- verzendkosten
€   307,80 btw
—————-
€ 1927,80 TOTAAL

We willen deze couveuse ontzettend graag kopen en hebben jullie hulp hard nodig. Omdat het om een tweedehands couveuse gaat, is er maar één beschikbaar en natuurlijk blijft deze niet lang beschikbaar. We moeten de leverancier dan ook zo snel mogelijk laten weten dat we hem willen. Want anders wordt de couveuse aan iemand anders verkocht. Time is of the essence, in dit geval. ⏳

Helpen jullie alsjeblieft een centje mee? Iedere euro helpt! Als 1928 mensen van onze trouwe volgers 1 euro doneren hebben we deze prachtige couveuse al bij elkaar. Help ons alsjeblieft: voor de dieren, die het zo hard nodig hebben!!

Hoe kan je ons helpen?

Klik op onderstaande link, daar kan je een donatie doen en het bedrag kan je zelf kiezen. Je kunt via iedere bank betalen, ook zonder Tikkie-app. ⤵️
https://tikkie.me/pay/Dierenhospi/oXAftjsQimgGdwqXRBQLou

Heb je de Tikkie-app wel? Dan kun je ook de QR-code scannen en via de Tikkie app een donatie doen ⤵️

Hieronder zien jullie poes Jantje. Een jonge poes, die na ernstig trauma door onze medewerkster handmatig wordt gevoerd in de couveuse, waar tegelijkertijd zuurstof is aangesloten. Jantje is inmiddels geplaatst en het is gelukkig helemaal goed gekomen met haar. Maar nu wij geen goede couveuse meer hebben, houden wij ons hart vast. De kans bestaat dat wij dieren in de nabije toekomst niet de medische zorg kunnen bieden die ze nodig hebben om te overleven.

Help ons dieren zoals Jantje helpen en een tweede kans te geven!

 

En dit is hem!!! 🙏 ⤵️

DRÄGER Incubator 8000, with integrated temperature control and measurement (heating)

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!