Help onze ambulance snel weer op weg! – OUD

21 juni 2021

Aaah!!! We waren nog maar net gestart met onze weilandencampagne en nu komt er ineens iets nog veel urgenter tussendoor: een van onze ambulances is kapot. De vele kilometers zorgen natuurlijk voor slijtage. Vorige week stopte de motor ermee en is de ambulance weggesleept naar de garage. En nu moet er een nieuwe motor in. Natuurlijk net buiten de garantie. We kunnen alle hulp gebruiken!

Vorige week stond ambulancechauffeur Anita ineens stil en kreeg zij de ambulance niet meer aan de praat. De auto is uiteindelijk naar de garage gesleept. Vandaag bleek dat de motor niet meer gerepareerd kan worden. Een nieuwe motor kost € 6500,-.

Edwin de Pierre, afdelingshoofd ambulancedienst: “We willen de auto zo snel mogelijk weer op de weg hebben om de dieren te kunnen helpen. Juni, juli en augustus zijn de drie drukste maanden van het jaar. De timing is ronduit verschrikkelijk. Ten eerste omdat we in die drukke maanden zitten, ten tweede omdat we net buiten de garantieperiode zitten.”

Help je mee en wil je een kleine of een grote donatie doen? Iedere euro is welkom! We willen de ambulance zo snel mogelijk weer op de weg hebben om alle dieren te kunnen helpen. Doneren kan hier!

Doneer!

Doneren kan natuurlijk ook door je donatie over te maken naar NL87 TRIO 0197 6641 99 t.n.v. Dierenhosp.& Amb. Den Ha. en onder vermelding van ‘motor’.

UPDATE 23 JUNI: WE HEBBEN HET GEHAALD!!! 🎉🎉 Gisteravond laat zaten we nog onder het streefbedrag. Maar zelfs middenin de nacht zijn er donaties binnen gekomen. We zitten nu op € 6580,- en dat is genoeg voor een nieuwe motor!

Ongelooflijk hoe snel dit bedrag bij elkaar is gekomen. Met heel veel donaties, van € 2,50 tot € 250,-! Iedereen bedankt voor het doneren en voor het delen. 🙏 Samen staan we sterk!

Ambulancechauffeur Hugo bij de garage.

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!