Help! Mijn dier is vermist
  1. Home
  2.  » 
  3. Preventie & Advies
  4.  » Help! Mijn dier is vermist

Help! Mijn dier is vermist

9 januari 2022

De grootste nachtmerrie: je dier is zoek.. Meld je dier zo gauw mogelijk aan op onderstaande sites. Hoe meer mensen weten dat je dier weg is, hoe meer mensen uitkijken. Ga flyeren, loop rond, vertel het aan mensen, de postbode, kinderen want die zijn veel op straat.
🏡 Amivedi
Amivedi is DE website voor zoekgeraakte en gevonden huisdieren. Mocht jouw dier vermist zijn, meld het dier dan aan op Amivedi. Als huisdieren door ons worden opgevangen, melden wij dat ook altijd op Amivedi. Mensen die hun dier kwijt zijn, kunnen op Amivedi zoeken of hun dier misschien is gevonden. ⤵️
🏡 Facebook regio Den Haag
Woon je in de regio Den Haag? Meld je dan aan voor de Facebookgroep “070 vermiste/gevonden dieren”. Op deze social media site worden alle vermiste en gevonden dieren die op Amivedi staan gepost. ⤵️
Er zijn veel mensen actief in deze Facebook groep die je kunnen helpen met goede tips en kunnen helpen met zoeken. Ze hebben zelfs een chipreaders-groep met mensen die een chipreader hebben en in heel Den Haag bereid zijn om de chip van een gevonden dier even uit te lezen. Wij staan ook in nauw contact met hen.
Dus is je dier zoek? Meld het dier aan op Amivedi én meld je aan voor deze Facebookgroep.
Heel veel sterkte met de zoektocht… We hopen dat je jouw lieveling weer gauw in de armen kan sluiten.
** We helpen gevonden huisdieren natuurlijk het liefst zo snel mogelijk terug naar hun eigen huis. Wij raden daarom altijd aan om je dier te chippen. Een gechipt dier is het snelst weer terug bij zijn eigenaar.

Deel dit bericht!

Meer preventie & advies

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.