Help! Mijn dier is vermist

9 januari 2022

De grootste nachtmerrie: je dier is zoek.. Meld je dier zo gauw mogelijk aan op onderstaande sites. Hoe meer mensen weten dat je dier weg is, hoe meer mensen met je mee kijken. Ga flyeren, loop rond, vertel het aan mensen: de postbode en aan kinderen want die zijn veel op straat.

Vaak is je kat de eerste dagen nog heel dichtbij. Een goede site met tips om je kat te vinden vind je hier ⤵️
http://www.katvermist.com/ 

Tips voor je vermiste hond lees je hier. Laat ons altijd weten als je hond zoek is. Want wij krijgen meldingen binnen. ⤵️
https://dierenambulancedenhaag.nl/hond-vermist-bel-ons/ 

We vangen ook heel veel zangvogels en kromsnavels op. Dus is jouw vogel zoek? Bel ons en houd onze website (plaatsbare dieren) in de gaten.

1.Aanmelden bij Amivedi

Amivedi is DE website voor zoekgeraakte en gevonden huisdieren. Mocht jouw dier vermist zijn, meld het dier dan aan op Amivedi. Als huisdieren door ons worden opgevangen, melden wij dat ook altijd op Amivedi. Mensen die hun dier kwijt zijn, kunnen op Amivedi zoeken of hun dier misschien is gevonden. ⤵️
https://www.amivedi.nl/ 

2.Aanmelden bij de facebook groep voor Haagse dieren ⤵️

Woon je in de regio Den Haag? Meld je dan aan voor de Facebookgroep “070 vermiste/gevonden dieren”. Op deze social media site worden alle vermiste en gevonden dieren die op Amivedi staan gepost. ⤵️
https://www.facebook.com/groups/256286467862511

Er zijn veel mensen actief in deze Facebook groep die je helpen met goede tips en kunnen helpen met zoeken. Ze hebben zelfs een chipreaders-groep met mensen die een chipreader hebben en in heel Den Haag bereid zijn om de chip van een gevonden dier even uit te lezen. Wij staan ook in nauw contact met hen en kijken zowel op die facebook groep als op amivedi, als we een dier vinden..

Ook in andere regio’s in het land zijn specifieke facebook groepen die vermiste dieren posten. Zoek dus even op facebook. Social media is heel erg krachtig.

Dus is je dier zoek? Meld het dier aan op Amivedi én op Facebook.

Heel veel sterkte met de zoektocht… We hopen dat je jouw lieveling weer gauw in de armen kan sluiten. 🍀

** We helpen gevonden huisdieren natuurlijk het liefst zo snel mogelijk terug naar hun eigen huis. Wij raden daarom altijd aan om je dier te chippen. Een gechipt dier is het snelst weer terug bij zijn eigenaar.

Deel dit bericht!

Meer preventie & advies

Help ons de dieren helpen!