Hector

2 oktober 2023

Het gaat goed met me. Ik voelde me meteen op m’n gemak hier. De eerste dagen had ik een eigen kamer, maar ik vond als snel dat ik wel klaar was voor de rest van het huis. Misschien dat andere katten bang zijn, maar ik niet!

Ik hou wel van eten trouwens. Die mensen die in mijn huis wonen lieten een bakje natvoer op het aanrecht staan. Die heb ik lekker gepikt en open gemaakt! Oh, ik heb ook een keer een plakje cake uit de voorraadkast gehaald, dat was lekker! Maar nu hebben ze ervoor gezorgd dat ik de voorraadkast niet meer in kan. Suf hè.

Soms vind ik die mensen nog een beetje eng. Zeker als ze vinden dat ik iets niet mag. Dan wil ik ze wel eens bijten. Maar volgens mij weten ze steeds beter wanneer ik bang of boos ben. Ze hebben ook een gek blauw ding waar water uit komt. Als ik die zie, dan duik ik snel weg!

Dat gebeurt gelukkig elke keer een beetje minder. Ik voel me thuis hier en heb allerlei leuke plekjes om te slapen. Ik heb zelfs een van de mensen een keer geholpen met werken!

Er zijn ook twee kleine mensjes. Als die in de buurt zijn, zijn er ook altijd leuke dingen om op te jagen. Een gek rood lichtpuntje, een blauwe inktvis of een springend konijn. Daar jaag ik dan met veel plezier achteraan. Lekker hard rennen en hoog springen! En die kleine mensjes moeten dan altijd lachen.

Ze hebben ook een ander bakje voor m’n eten gekocht. De oude was heel saai en ik wilde dan m’n eten zo snel mogelijk op hebben. Nu hebben ze een bakje waar het eten moeilijker uit komt. Ik heb ontdekt dat ik er mee kan gooien en dan komt het eten er uit!

Dikke knuffel terug!

Hector

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!