Heaven

4 mei 2019

Heaven maakt het goed. Ze is voorlopig aan het slapen, dus kan ik op de computer. Maar niet heel lang.  In de ochtend zegt ze een vrolijke Goede Morgen, zodra het huis begint wakker te worden, en volgt iedereen, in de douche, bij het ontbijt, en ze wil graag dat iemand een bal gooit of haar draad-op-een-stik rond brengt zodat ze erachter aan kan rennen.

Je merkt dat ze al ervaring heeft met het vangen van zoiets als muizen: ze neemt haar bal en rent terug naar haar hoekje om het daar los te laten en er rondom heen en weer te springen. Ze eet goed en groeit. We laten haar nog niet door de kattenluik naar de tuin. Op jullie advies laten we haar eerst 6 weken binnenshuis wennen.

Ze heeft een Opa, Louis (14 jaar), en slaapt heel graag op het bed met hem.  Zwarte Peste (vroeger Distel, van jullie,12 jaren terug) was eerst erg bang voor haar, en zij voor hem. Ik had niet verwacht, na zolang een normale leven bij ons, dat hij zijn vroegere angsten zou terugvinden met de komst van Heaven. Maar er was geen ruzie, vooral elkaar ontwijken, maar nu is dat steeds minder. Ze kunnen samen in een kamer, maar zijn nog niet aan knuffelen toe.

Heaven drinkt graag van de groter algemene waterkom in de keuken, van de Grote Jongens. Om alles van hen na te doen. Ze heeft namelijk ook haar eigen kleine water/ voedsel bakjes in haar hoekje. Ze is echt een klein, enthousiast, zusje voor ons!

Lieve groeten aan allen!!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!