Harry (Mason)

6 juni 2022

Lieve mensen,

Met Harry (bij jullie bekend als Mason, opgehaald februari 2021) gaat het goed. Hij laat zich inmiddels aaien, op zijn manier geniet hij er van. Hij is nu eigenlijk altijd samen met me als ik thuis ben, we raken echt gehecht aan elkaar. Hij is helemaal niet meer bang voor me, en hij mept ook niet meer uit onzekerheid. Wat een progressie! Mag ook wel na een jaar rust en regelmaat, haha…..

Hij is bijzonder speels geworden, iets wat ik helemaal niet had verwacht! Maar heerlijk hoor, van WC rolletjes tot paas eitjes, tot vliegen die rond vliegen. Er liggen altijd speeltjes klaar in de woonkamer.
Hij gaat bijna niet naar buiten (hij heeft altijd vrije doorloop) en als hij gaat is hij is 3 minuten weer terug en komt niet verder dan 10 meter van de achterdeur. Is er nog iets wat ik kan doen om hem langer buiten te motiveren? Misschien is het gewoon een binnenkat geworden?

Verder ligt hij graag op de warme plekjes, op kussens, vensterbanken en kleedjes. En hij ziet er heel goed uit!! We zijn erg blij hier en we blijven vooruit gaan.

Bedankt voor deze geweldige kater!
Miauw en groetjes van ons!

 

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!