Hairy Styles

2 augustus 2023

Goeienogwat,

Even een berichtje van mij, Hairy Styles, vanuit mijn nieuwe optrekje 😊.

Het gaat goed met mij, mijn nieuwe huis is best leuk. Er valt hier van alles te ontdekken, te zien, mee te spelen en rond te rennen. De TV vond ik eerst spannend maar dat is al weer over. Traplopen heb ik ook geleerd, dat kan ik nu heel snel. En de vloer is lekker glad om expres meters op te glijden en uit de bocht te vliegen met hardlopen.

Mijn nieuwe personeel moet nog wel wat bijleren. Ze hebben jullie dan wel verteld dat ze veel ervaring hebben met katten maar ze doen alles nog “te”:
Te veel knuffelen, kammen, schoonmaken en achter mij aan zitten om te kijken waar ik uithang, wat ik op de bak heb gedaan, en wat ik aan het verbouwen (zij zeggen slopen) ben in mijn huis.

Vooral te weinig eten: lekkers krijg ik nooit, en natvoer ook niet meer. En te weinig ‘sporten’. Ze weten inmiddels dat ik ze daarvoor gewoon kom halen. Wel altijd te langzaam: ze snappen gewoon niet dat een diva met ADD zoals ik (voor wie niet weet wat katten-ADD is: Alle Dagen Druk, Alle Dagen Diarree en Alle Dagen Doordenderen) altijd haast heeft en instant vermaakt wil worden. Alsof ik niet al te weinig eten krijg, geven ze me af en toe met een voerspel eten. En nu ook met een machine. Dan gaat eten veel te langzaam en heb ik dus minder tijd om te spelen. En de verbouwing moet ook door.

Ze leren het gelukkig wel: ik heb een eigen speelkamer met goed uitzicht, veel speelgoed en krabpalen, waterfonteinen en balletjes. En in elke kamer hetzelfde lekkere relaxmandje. Ik slaap namelijk vooral languit, op mijn rug.

Om ze in de gaten te houden slaap ik bij ze, mijn fans kunnen niet zonder me nl. en zo scoor ik ‘s nachts ook nog aandacht 😉.

Groetjes, keep up the good work,

Hairy S.

ps: Het personeel zegt dat mijn diarree langzaamaan dikker aan het worden is.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!