Grasjes willen een eigen nestje
  1. Home
  2.  » 
  3. Adoptiedieren
  4.  » Grasjes willen een eigen nestje

Grasjes willen een eigen nestje

10 september 2021

Deze knappe grasparkieten wonen nu bij ons samen in een volière. Ze mogen in koppels of apart verhuizen, mits er al andere grasparkieten aanwezig zijn thuis. Ze zoeken allemaal een fijn thuis waar ze lekker de ruimte hebben, gezelschap en veel speelgoed!

Heb je interesse in 1 of meerdere van onze grasparkieten? Vul onderstaand formulier in of bel ons op 070 3282828 tussen 11:00 en 16:00. (laat alsjeblieft je tel. nr. achter) 

Urkel 21AUG-38
Gekke Urkel werd aangetroffen bij de kartbaan bij de Uithof. Wat doe je nou toch daar? Wilde je een rondje autorijden? Deze knappe man heeft wel zin in een actief leven. We zoeken voor hem dan ook een plek waar hij lekker kan vliegen en waar hij samen is met 1 of meerdere grasparkieten.

Hij draagt een ring uit 2020. Urkel is niet handtam.

Floor 21AUG-197
Onze knappe Floor werd opgehaald door de Dierenambulance Zuid Holland Zuid. Helaas kwam er voor haar maar geen baasje en zo kwam ze naar ons. Hier woont ze nu heerlijk tussen de andere grasparkieten en dat is wat ze wil! Gewoon lekker vogel zijn met haar soortgenoten.
We zoeken voor haar een fijne plek waar ze de ruimte heeft en waar andere grasparkieten zijn.

Floor is een volwassen pop en ze is niet handtam. Leeftijd is onbekend.

Donny 21AUG-82

Die Donny is me toch een grote jongen! Hij is een mooie Engelse parkiet. In Scheveningen gevonden en gelukkig was hij sneller dan de meeuwen daar! Donny zoekt ook een fijn thuis waar hij lekker mag kletsen en socializen met andere grasparkieten. Misschien is er ergens nog wel een mooie Engelse parkietendame op zoek naar een leuke partner? Nou, dan is Donny je man!!

Donny draagt een ring van 2021 en is niet handtam.

Hobby
Hier hebben we Hobby van de Hobbemastraat. Een echte Haagse parkiet. Alleen is het buiten voor jou op straat niet helemaal veilig met je grote mond, want de grotere vogels liggen op de loer. Gelukkig brachten lieve mensen jou naar vogelopvang De Wulp. Maar daar zitten nou juist al die grote wilde rakkers, dus hebben we je opgehaald en kwam je veilig bij ons. Hobby is een knappe man en een actief ventje. Hij houdt van flink spelen met speelgoed.

De leeftijd van Hobby is ons onbekend en hij is niet handtam.

GEPLAATST! – Nestor
Nestor heeft een prachtige zachtblauwe kleur. Hij werd ook gevonden door de Dierenambulance Zuid Holland Zuid en kwam zo bij ons, omdat er zich geen baasje meldde. Nestor vermaakt zich prima tussen de andere grasparkieten, maar een echte partner zit er nog niet tussen. Het zou toch leuk zijn om samen te wonen met een poppetje waar hij zijn liefde mee kan delen.

Deze knapperd draagt geen ring, is een man en is niet handtam.

Rusty
Die arme Rusty heeft het zwaar gehad buiten. Per ongeluk in de buitenlucht gekomen, en dát vond hij reuze eng. Hij is helemaal uitgeput gevonden. Rusty had rust nodig, en vooral lekker eten en warmte. En dat hebben we hem gegeven. Na een paar dagen knapte hij goed op en nu is hij weer helemaal het vogeltje. Blij dat hij bij andere grasparkieten zit en lekker de vleugels kan strekken.

Rusty is een knappe man en draagt een ring uit 2020. Hij is niet handtam.

Mattie 21SEP-176
Van Mattie is afstand gedaan via de Politie in Rotterdam. En daarom zoekt deze kanjer weer een fijn thuis. Mattie is een knappe vent om te zien en geniet van het leven samen met andere grasparkieten. Hij is gek op vliegen en lekker hupsen door de kooi.

Mattie is een mannetje en we weten niet hoe oud hij is. Mattie is niet handtam.

Albie 21SEP-177
Ook van Albie werd afstand gedaan via de Politie Rotterdam. Albie is een knappe verschijning hoor. Ze is wat we moemen: een Lutino. Een gele kleur met rode ogen. Prachtig om te zien. Albie is gek op eten, en is de eerste die in de voerbak zit als deze is aangevuld.

Albie is waarschijnlijk een dame en is niet handtam. Leeftijd is ons onbekend.

Oma 21SEP-178
Oma is wijs en oma is al wat ouder. Maar dat maakt haar niet minder leuk! Oma is een super mooie grasparkietendame die een plekje zoekt waar misschien een wat oudere grasparkieten heer haar wel ziet zitten. Waar ze samen lekker een setje mogen zijn.

Oma is een dame en haar leeftijd is ons onbekend, maar door haar voorkomen denken we dat ze al iets ouder is. Ze is niet handtam.

Gustaaf 21SEP-179
Gustaaf werd gevonden op het Gustaaf Gelderpad, Hoogvliet en daar dankt Gustaaf zijn naam aan. Gustaaf wil gezelligheid en zoekt een knap vrouwtje om mee samen te mogen wonen. Hij wil lekker de ruimte om te vliegen en vogel te zijn.

Gustaaf is een mannetje, leeftijd is niet bekend en hij is niet handtam.

Jinx 21SEP-45
Daar zit je dan ineens op het parkeerdek van de Jumbo. Je hebt dan wel de kleuren van het supermarktmerk, maar dat is toch geen plek voor een grasparkiet. Jinx was erg verzwakt en uitgeput en heeft een nacht in de couveuse doorgebracht. Gelukkig knapte ze daar goed van op. Jinx is een prachtige vogel. Al doet de foto haar kleur geen eer aan.  Ze is prachtig turquoise met geel.

Jinx is een dame en is niet handtam. Haar leeftijd is ons niet bekend.

Zizi 21sep-17
Die Zizi die kwam gewoon bij iemand via het openstaande raam naar binnenlopen en ging boven op het beeldscherm zitten en zei: “zo, Ik zit hier prima.” De verbaasde meneer deed nog een oproepje in de whatsapp groep van de flat, maar niemand wist waar die lieverd vandaan kwam. Dus kwam Zizi bij ons terecht in het hospitaal.

Zizi is een dame en is niet handtam, maar is dus zeker wel mensen gewend! Zizi draagt geen ring en haar leeftijd is dus onbekend.

Bella 21SEP-23
Bella is gebracht door lieve mensen die haar hadden gevonden. Bella was waarschijnlijk nog niet zo lang buiten, want ze was in goede conditie. En dat is ze nog steeds. Het is een mooie vogel. En ze is maar wat klaar om lekker naar een fijn nieuw thuis te gaan.

Bella is een dame en draagt een rood ringetje, maar dit is geen officiële ring. Dus blijft de leeftijd ons onbekend. Bella is niet handtam.

Pika 21sep-28
Pika landde zomaar op een mooie dag bij mensen in de tuin. Deze waren helemaal verbaasd! Wat doe jij nou hier? Pika liet zich makkelijk pakken en veiligstellen. Kwam Pika uit de buurt? Was ze ontsnapt? Of misschien losgelaten? We zullen het niet weten, want Pika kan het ons helaas niet vertellen. Wat we wel weten is dat Pika op zoek is naar een nieuw huis waar ze lekker vogel mag zijn en genieten van haar leven met 1 of meerdere grasparkieten.

Pika is een vrouwtje en draagt geen ring, dus is de leeftijd ons onbekend. Ze is niet handtam, maar lijkt minder bang aangelegd.

Jim (groen/geel) en Jamai (blauw/geel) 21sep-172 en 173
Van Jim en Jamai is afstand gedaan. Samen zaten Jim en Jamai in een kooitje. Nu wonen ze heerlijk samen met onze andere grasparkieten in een kamer volière en dat bevalt ze prima, die ruimte. Jim en Jamai mogen apart van elkaar geplaatst worden, want ondanks dat ze samen woonden, al die tijd, zijn het niet echt vrienden. Dus zoeken ze gewoon beide een fijn nieuw thuis met een grasparkiet waar ze misschien wel echt een partnerschap mee aan kunnen gaan.

Jim en Jamai zijn van 2019 maar dragen geen ringen. Ze zijn beide heren en niet handtam.

Bestel jij ook je dierenspulletjes bij ZOOPLUS? Bestel dan door op onderstaand logo te klikken. Het kost niets extra, maar je doneert dan automatisch 2% van de aankoopwaarde aan ons! 😻 ⤵️

zooplus.nl
Reageer op Grasjes willen een eigen nestje

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.