Gozertje – na 3 maanden

13 juli 2020

Hier een update van Gozertje! Nu drie maanden geleden ben ik verhuisd. En ik ben best tevreden.

Elke dag krijg ik goed eten. Wel is mijn eten regelmatig onderwerp van gesprek. Want, ik vind dat natvoer standaard een uur eerder geserveerd moet worden. Dat ik nog brokjes heb staan, telt niet. Terecht, toch?!

In mijn advertentietekst stond dat ik heel timide ben. En dat het fijn zou zijn als ik op termijn wat speeltjes kon krijgen. Inmiddels heb ik er een heleboel. Touw en Mr. Rat zijn mijn favoriet. Daarnaast vind ik het leuk om lief op de bank te komen liggen en dan ineens te gaan stoeien. We hebben afgesproken dat ik niet meer mijn nageltjes gebruik. Dat gaat meestal goed.

In het begin wilde ik alleen maar met het donker onder de bank vandaan. En ook moest ik niets hebben van vreemde mensen. Vanaf 3 personen vind ik het nog steeds wel spannend. Maar als mensen me een beetje mezelf laten zijn dan kom ik ook gewoon bij visite zitten. En mogen ze me zelfs aaien!

Dus ik ben absoluut niet meer timide en doe overal mee mee. Ik support mijn huisgenoot met alles. Ik ga overal mee naar toe. Als er een deur dicht gaat, dan laat ik gewoon weten met een hoop gemauw dat er een vergissing wordt gemaakt.

Mijn dagen zijn gevuld met slapen, eten, spelen, door het huis patrouilleren. En op het balkon alles in de gaten houden. Het regenwater wat daar staat is super lekker. Dus dat is goed georganiseerd. Tussendoor breng ik regelmatig verslag uit en wil ik geaaid worden.

Het enige wat me tegen staat is dat mijn huisgenoot soms meer dan zes uur van huis is. Dan maak ik me ongerust. Als ze dan terug is dan moet ik overal mee naar toe. Ook naar het toilet. Want anders ga ik mauwen, omdat ik niet wil dat ze weg gaat. Dan realiseer ik me: ik heb een geweldige tijd hier.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!