Goofy (Heintje)

2 oktober 2023

Het gaat goed met Goofy (Heintje). Eigenlijk was hij gelijk thuis. Maar ja, de eerste dagen moest hij even in een aparte (best wel grote) kamer slapen. Dat vond hij niet zo leuk zonder gezelschap, dus zijn personeel heeft om beurten bij hem geslapen. Overdag kon hij best wel snel naar beneden. Al hebben Nala (onze poes van net 1 jaar) en hij wel even moeten wennen aan elkaar. Zij wilde al snel snuffelen, maar hij vond dat niet zo leuk. Na een week was het helemaal goed.

Goof is een stoer mannetje, ook wel een echte uitdager. Hij klimt, klautert en springt net zolang totdat het lukt. Hij is geen schootzitter, maar komt wel bij je om lekker geaaid te worden. En als er ook maar iets te eten is dan wordt hij helemaal wild en pikt het liefst ook alles van Nala. Ook heeft hij het kattennet op balkon binnen 5 minuten gesloopt, dus daar gaan we een betere oplossing voor verzinnen. Ik ben wel boos dat dit zomaar verkocht mag worden als het blijkbaar niet tegen katten bestemd is.

Goof is al met ons mee naar de dierenarts geweest, omdat Nala gevaccineerd moest worden. Hij is mooi op gewicht en verder goed gezond verklaard. Hij sabbelt alleen soms op stoffen, vooral als hij bij een van ons ligt. Volgens de dierenarts moeten we hem dat afleren omdat hij anders later de pluisjes gaat opeten.

Wij zijn hartstikke blij met Goof. En Nala heeft er echt een maatje bij.

Ik hoop dat alle katten snel een fijn huis vinden.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!