Gin (Jip)

19 februari 2019

Hier een update over Jip, nu heet hij Gin. Ons leven nam even een totaal onverwachte wending, waarbij we door omstandigheden van Almere naar het buitengebied van Deventer zijn verhuisd, vlak bij mijn werk. Hier kunnen we gelukkig wél zo lang blijven als we willen 😊.

Gin was hier ook heel gauw gewend. Na een snuffel- en verken rondje door het huis plofte hij neer om op zijn rug te gaan liggen slapen (even uitrusten om daarna uitbundig te gaan spelen). Zolang hij maar kan eten, spelen en knuffelen vindt hij alles best wel prima. Inmiddels heeft hij een vriendin en een vriendje die regelmatig op bezoek komen om te spelen of om gewoon lekker samen languit te liggen. Binnenkort kan hij ook eindelijk zelf écht naar buiten (zonder riempje, wat we nu regelmatig deden), en dan kan hij heerlijk door de ruime tuin aan het bos op ontdekking gaan.

Gin is nog steeds mijn schaduw; werkelijk alles wil hij samen doen: van films kijken en wandelen tot samen spelen en afwassen (hij is gék op water). Ook een wekker heb ik niet meer nodig; ’s ochtends maakt hij me zachtjes wakker door met zijn poot in mijn wang te prikken (zonder nagels) en heel hard te knorren 😊.

Gin is echt een ontzettend makkelijke kat die de rol van beste vriend heel serieus neemt. Echt heel erg fijn dat hij mijn maatje mocht worden.

Knuffel van Jip/Gin!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!