Gezocht: floormanager dierenhospitaal
  1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Gezocht: floormanager dierenhospitaal

Gezocht: floormanager dierenhospitaal

28 juni 2021

vrijwillige functie

In deze functie zorg je ervoor dat alles in ons moderne dierenhospitaal op rolletjes loopt! Je ontvangt bezoekers die een dier komen brengen of adopteren. Samen met de ambulancechauffeurs en dierverzorgers zorg je ervoor dat de locatie fris, vriendelijk en hygiënisch is. Je hebt daarin een leidinggevende functie. Je neemt telefoontjes en administratie over van de meldkamer wanneer het druk is. En aan het eind van de dag heb je alle dieren goed geregistreerd in ons systeem staan. Daarnaast leid je gasten en belangstellenden rond in het hospitaal.

Je bent gastvrij, houdt van zaken regelen, bent doortastend en hebt leidinggevende capaciteiten. Je fungeert als schakel tussen de dierverzorging, de meldkamer en de administratie. Je bent ook niet beroerd om schoon te maken of bij te springen in de dierverzorging.

Interesse? Lees hier verder. 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Cremeren

Je kunt jouw overleden huisdier - op afspraak - zelf brengen bij een huisdierencrematiorium. Laat je je huisdier liever thuis ophalen, dan kan dat ook. Crematoria komen op afspraak aan huis. Ook kun je ons vragen om het dier door te laten brengen naar het crematorium. Hiervoor geldt dan het huidige ambulancetarief.

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en daarom is er bij de crematoria altijd gelegenheid om rustig afscheid te kunnen nemen van jouw overleden huisdier.

 

Wij helpen dieren in nood! 

  • met vervoer en opvang
  • van zieke, gewonde en gevonden dieren
  • zowel gezelschapsdieren als in het wild levende dieren
  • in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.