Geluk voor chip-loze Loekie

31 januari 2018

Eind vorige week kreeg ambulancechauffeur Rutger, die samen met vrijwilliger Jan op pad was, een melding vanuit de Mesdagstraat in Den Haag Benoordenhout. Een thuiszorgmedewerkster had tijdens haar bezoek een kat heel bang op een klein hoog balkje zien zitten. Hij leek er duidelijk niet af te durven en zat helemaal in elkaar gedoken.

Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming zagen de chauffeurs hem al gauw zitten en in plaats van met een ladder de kat te pakken, besloot Rutger het van bovenaf te proberen. Hij moest er aan die kant ook opgekomen zijn.

De kat kon verstijfd van angst al snel uit zijn vervelende positie worden geholpen, maar helaas had de kat geen chip, waardoor het arme diertje dus eigenlijk naar het Haags Dierenasiel zou moeten worden gebracht.

Toch keek Rutger in de auto nog even voor de zekerheid op amivedi.nl en zag al snel de vermissing van ‘Loekie’ opduiken, een vermissing in…Den Haag Benoordenhout! Zou het? Rutger had er goede hoop op toen hij amivedi belde en ja hoor, na de kat beschreven te hebben, kon het niet anders of er was een match!

Na twee dagen vermist te zijn geweest, kon Loekie snel weer naar zijn eigen huisje, waar hij bij kon komen van zijn angstige avontuur. Nu liep het goed af, maar als je het nog niet gedaan hebt, laat dan alsjeblieft je kat chippen. Daar krijg je nooit spijt van…

STEUN ONS! HELP ONS DE DIEREN HELPEN!

 

Deel dit bericht!

Meer actieverhalen

Help ons de dieren helpen!