Freddy (Butterscotch)

26 maart 2021

Op vrijdag 12 maart 2021 hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Butterscotch, nu genaamd Freddy.

Je verwelkomde ons met luid gezang en veel knuffels, en je klom zelfs al op schoot. Na afscheid te hebben genomen van je verzorgers volgde de autorit naar je nieuwe huis. Dit vond je toch wel erg spannend allemaal.

Eenmaal in je nieuwe huisje aangekomen wist je je holletje in de krabpaal al snel te vinden. Maar zodra er een lekker vleesje werd geserveerd wist je de weg naar de keuken net zo snel te vinden voor het avondmaal. Nadat je je buikje had volgegeten trok je je even terug op de gang en vond je je plekje op de trap.

Toen we later bij je gingen kijken en je een paar snoepjes aanreikten, leek het wel alsof alle onzekerheid even van je af viel. De rest van de avond werd er volop geknuffeld op schoot en werden er vele kopjes uitgedeeld. Je leek je al een beetje op je gemak te voelen. Toen het bedtijd was en de mensen aanstalten maakten om naar bed te gaan, trok je je weer even terug in de krabpaal. Je merkte dat er eigenlijk niets aan de hand was en ging voorzichtig op verkenningstocht. Je vond al snel je weg richting de kattenbak en stond zowaar in de deuropening van onze dochter haar slaapkamer te gluren, want een zacht bedje ligt toch wel erg lekker!

De tweede dag moest je nog erg wennen aan alle geluiden en bewegingen in huis. Het was je allemaal even teveel en je verstopte je voor het grootste deel van de dag onder de kast. Je liet je niet van de wijs brengen door een snoepje, maar aan het einde van de middag begon je buikje toch te knorren en kwam je toch weer even kijken.

Sindsdien heb je je nooit meer voor ons verstopt. Iedere dag volop knuffels, lekker op schoot liggen en spelen met je speeltjes. De hengel met de touwtjes is je favoriet. Je gaat met sprongen vooruit en je voelt je al helemaal thuis. Af en toe een nieuw geluid of een vreemd persoon in huis is nog even eng, maar dat gaat helemaal goed komen.

We zijn heel blij dat jij bij ons bent gekomen, want wát doe je het goed en wat ben je aan het genieten! Je hoort al helemaal bij het gezin en we willen je zeker niet kwijt.

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!