Franc

2 april 2022

Hallo lieve dames,

Zoals beloofd zou ik nog een update geven over Franc, de goedaardige rode kater. We zijn nu ruim twee maanden verder, 21 januari heb ik hem bij jullie mogen meenemen. De eerste dagen was even wennen aan elkaar en voor mezelf, weer een kat in huis. Ik ging al snel tegen Franc praten, de kerel.

Hij voelde zich eigenlijk al vrij snel thuis. Aangezien ik alleen woon, heeft Franc vrijwel geheel 100M2 tot zijn eigen beschikking. Rennen door de woonkamer, springen op de bank, overal aan ruiken (mijn huis heeft vast nog geuren en sporen van mijn vorige poes) Franc vindt het allemaal mooi en is erg nieuwsgierig. Ruim vier weken heb ik hem binnen kunnen houden, hij rook al vaak aan de keukendeur. En het weer werd ook al iets beter, heel voorzichtig heb ik hem in de tuin gelaten. Ik bleef bij hem en hij ging op avontuur/ontdekking, maar toen ik even niet keek… Franc was weg.. Ik moest er wel om lachen, echt ver kon hij niet zijn. Met fluiten en roepen kwam ‘ie al snel tevoorschijn. Het duurde dan ook niet lang voordat Franc langer naar buiten ging en wilde. Het gaat heel erg goed. Hij eet goed, brokjes en natvoer. Komt lekker tegen je aan zitten op de bank en gaat soms ook mee naar boven als ik ga slapen. Hij zoekt me echt op.

Met zijn oog gaat het ook goed, af en toe nog wel vocht, maar niet iets waar hij last van heeft. Vocht is onder zijn oogje, ik veeg het dan voor hem weg. Ik ben nog steeds heel blij dat Franc en ik het zo fijn hebben samen. Nogmaals veel dank voor al jullie goede zorgen!

Deel dit bericht!

Meer verhalen

Help ons de dieren helpen!