Fotowedstrijd

1 april 2023

Nieuwe wedstrijd: familie

We dagen jullie graag uit met een nieuwe thema voor de fotowedstrijd: familie. Je mag het thema ruim opvatten. Heb je een mooie foto van twee snoezige hondenzusjes? Of van twee parkieten die zich als een getrouwd stel gedragen? Ligt je puppy volkomen vertrouwd te slapen op je kleuters schoot? Heb je een grote “familie” van dieren thuis en kun je die in één beeld vangen? Stuur ons jouw mooiste foto! De winnende foto wordt gepubliceerd in het volgende nummer van ons magazine en ontvangt een mooi dierenboek. Stuur je foto vóór 10 oktober 2023 naar: fotowedstrijd@dierenambulancedenhaag.nl onder vermelding van:

je voor- en achternaam
naam van je huisdier
adres
e-mailadres
telefoonnummer

Wedstrijdvoorwaarden

  • De foto’s moeten worden ingezonden als jpg- of png-bestand. Het liefst in een hoge resolutie (minimaal 1 MB) en maximaal 5 MB.
  • Geef je foto een mooie, korte titel.
  • De winnaar krijgen persoonlijk bericht.
  • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Dierenambulance Den Haag e.o. het gebruiksrecht van het beeld voor de communicatiemiddelen van de Dierenambulance zoals: website, Facebook, nieuwsbrieven, tijdschrift, persberichten, jaarverslag, boeken en brochures die door en/of voor de Dierenambulance Den Haag gemaakt worden. De naam van de fotograaf wordt, waar mogelijk, bij plaatsing vermeld mits bij ons bekend.)
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je ons toestemming om je persoonsgegevens te bewaren en te gebruiken om tijdschriften, (nieuws)brieven, e-mails naar je te verzenden, ook geef je toestemming dat we je telefonisch mogen benaderen. We delen je gegevens niet met derden.
  • De deelnemer vrijwaart de Dierenambulance Den Haag voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

 

Vorige wedstrijd: Flying Puck is winnaar vorige fotowedstrijd!

Het thema van de vorige fotowedstrijd was ‘in beweging’. We hebben geweldige foto’s ontvangen! En meer dan ooit hebben jullie gestemd op de genomineerden. Met maar liefst 140 stemmen op onze Facebookpagina is Flying Puck de winnaar!

“Flying Puck, een actiefoto van baby Puck. Nooit buiten geweest tot ze bij ons kwam, toen ze vier maanden was. Nu na een paar weekjes bij ons heeft ze de vrijheid om te rennen en spelen zoals het bij een pup hoort.” Esther van Zetten ontvangt ons mooie jubileumboek.

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!