Fotowedstrijd

21 oktober 2023

Nieuwe wedstrijd: verrijking

Verrijking is belangrijk voor ieder dier. Met welke voorwerpen zijn jouw dieren aan het spelen of wat vinden ze juist leuk om te slopen? Genieten je geitjes van een door jou gebouwd klimtoestel? Geef je je kat uitdaging door zijn eten in speciale speeltjes te verstoppen? Wat hangt er in de vogelkooi om te voorkomen dat je vogel zich gaat vervelen? En waar spelen je tamme ratten mee? Stuur ons jouw mooiste foto. We publiceren de winnende foto in het juninummer van ons magazine. Stuur je foto vóór 10 april 2024 naar: fotowedstrijd@dierenambulancedenhaag.nl onder vermelding van:

je voor- en achternaam
naam van je huisdier
adres
e-mailadres
telefoonnummer

Wedstrijdvoorwaarden

  • De foto’s moeten worden ingezonden als jpg- of png-bestand. Het liefst in een hoge resolutie (minimaal 1 MB) en maximaal 5 MB.
  • Geef je foto een mooie, korte titel.
  • De winnaar krijgen persoonlijk bericht.
  • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Dierenambulance Den Haag e.o. het gebruiksrecht van het beeld voor de communicatiemiddelen van de Dierenambulance zoals: website, Facebook, nieuwsbrieven, tijdschrift, persberichten, jaarverslag, boeken en brochures die door en/of voor de Dierenambulance Den Haag gemaakt worden. De naam van de fotograaf wordt, waar mogelijk, bij plaatsing vermeld mits bij ons bekend.)
  • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je ons toestemming om je persoonsgegevens te bewaren en te gebruiken om tijdschriften, (nieuws)brieven, e-mails naar je te verzenden, ook geef je toestemming dat we je telefonisch mogen benaderen. We delen je gegevens niet met derden.
  • De deelnemer vrijwaart de Dierenambulance Den Haag voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

 

Vorige wedstrijd: Vader en zoon winnaars vorige fotowedstrijd!


Foto’s van de meest uiteenlopende soorten dieren bij elkaar, van katerbroertjes en hondenzusjes en van de combinatie mens en dier… we hebben veel foto’s in het thema ‘familie’ ontvangen. Op de winnende foto staan Intermezzo en zijn vader Ioannis. De mooie kleuren van dit plaatje gaven de doorslag voor de jury. Mady uit Den Haag ontvangt ons mooie jubileumboek.

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten

Help ons de dieren helpen!