Fotowedstrijd
 1. Home
 2.  » 
 3. Nieuws
 4.  » Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

1 mei 2022

Nieuwe wedstrijd: terug in de tijd

Vanwege ons vijftig jarig bestaan is het thema van de nieuwe fotowedstrijd ‘terug in de tijd’. We zoeken daarom jouw mooiste zwart-wit foto. Of beter gezegd: je hoeft er niet zelf op te staan, als er maar een dier op staat. Wees creatief en stuur ons jouw mooiste foto! De winnende foto wordt gepubliceerd in het decembernummer van ons magazine en ontvangt het kookboek ‘Flavour’, vol vegetarische recepten van Ottolenghi, of een mooi dierenboek. Stuur je foto vóór 10 oktober 2022 naar: fotowedstrijd@dierenambulancedenhaag.nl onder vermelding van:

je voor- en achternaam
naam van je huisdier
adres
e-mailadres
telefoonnummer

Wedstrijdvoorwaarden

 • De foto’s moeten worden ingezonden als jpg- of png-bestand. Het liefst in een hoge resolutie en maximaal 5 MB.
 • Geef je foto een mooie, korte titel.
 • De winnaar krijgen persoonlijk bericht.
 • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Dierenambulance Den Haag e.o. het gebruiksrecht van het beeld voor de communicatiemiddelen van de Dierenambulance zoals: website, Facebook, nieuwsbrieven, tijdschrift, persberichten, jaarverslag, boeken en brochures die door en/of voor de Dierenambulance Den Haag gemaakt worden. De naam van de fotograaf wordt, waar mogelijk, bij plaatsing vermeld mits bij ons bekend.)
 • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je ons toestemming om je persoonsgegevens te bewaren en te gebruiken om tijdschriften, (nieuws)brieven, e-mails naar je te verzenden, ook geef je toestemming dat we je telefonisch mogen benaderen. We delen je gegevens niet met derden.
 • De deelnemer vrijwaart de Dierenambulance Den Haag voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

 

Vorige wedstrijd: Furby is winnaar fotowedstrijd ‘dieren op avontuur!

Met maar liefst 71 stemmen op onze Facebookpagina is freeflightvogel Furby de winnaar van de fotowedstrijd. Hij liet de andere genomineerden achter zich in de stemronde. Tijdens het maken van deze foto was Furby aan het vliegen tussen de heuvels in het Buytenpark in Zoetermeer.

Demie de Greef uit Zoetermeer stuurde de foto naar ons op en ontvangt een mooi boek.

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten