Fotowedstrijd
 1. Home
 2.  » 
 3. Nieuws
 4.  » Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

1 mei 2022

Nieuwe wedstrijd: in beweging

We dagen jullie graag uit met een nieuwe thema voor de fotowedstrijd: in beweging. Dus zet hem op en klik precies op het moment dat jouw parkiet die duikvlucht neemt, dat je kat het speelgoedmuisje aanvalt of dat je paard de sprong van zijn leven maakt. Stuur ons jouw mooiste foto! De winnende foto wordt gepubliceerd in het volgende nummer van ons magazine en ontvangt een mooi dierenboek. Stuur je foto vóór 10 april 2023 naar: fotowedstrijd@dierenambulancedenhaag.nl onder vermelding van:

je voor- en achternaam
naam van je huisdier
adres
e-mailadres
telefoonnummer

Wedstrijdvoorwaarden

 • De foto’s moeten worden ingezonden als jpg- of png-bestand. Het liefst in een hoge resolutie (minimaal 1 MB) en maximaal 5 MB.
 • Geef je foto een mooie, korte titel.
 • De winnaar krijgen persoonlijk bericht.
 • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Dierenambulance Den Haag e.o. het gebruiksrecht van het beeld voor de communicatiemiddelen van de Dierenambulance zoals: website, Facebook, nieuwsbrieven, tijdschrift, persberichten, jaarverslag, boeken en brochures die door en/of voor de Dierenambulance Den Haag gemaakt worden. De naam van de fotograaf wordt, waar mogelijk, bij plaatsing vermeld mits bij ons bekend.)
 • Door deelname aan de fotowedstrijd geef je ons toestemming om je persoonsgegevens te bewaren en te gebruiken om tijdschriften, (nieuws)brieven, e-mails naar je te verzenden, ook geef je toestemming dat we je telefonisch mogen benaderen. We delen je gegevens niet met derden.
 • De deelnemer vrijwaart de Dierenambulance Den Haag voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.

 

Vorige wedstrijd: Peaky Blinder Ringo is winnaar vorige fotowedstrijd!

Vanwege ons vijftigjarig bestaan was het thema van de fotowedstrijd ‘terug in de tijd’. Het was blijkbaar een lastig thema, want we ontvingen minder inzendingen dan andere keren. Gelukkig zaten er mooie plaatjes tussen, wat de keuze alsnog moeilijk maakte. Hier is hij dan: Peaky Blinders Ringo. Saskia uit Haarlem stuurde de foto naar ons op en ontvangt een mooi boek.

 

Deel dit bericht!

Meer nieuwsberichten